- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.161
Sana doyamiyorum demek boyle olur tamam miiiiiiiiiiiiDaha ne yapayım sana bilmiyorum ki..
Ne doyumsuz çıktın sen
katologdan resim alınmıyo ki yaa sen en iiyisi ahtalci online catolog yaz ordan bak canım eşim yüzüklerimizi değiştirmeye karar vermişteUzun uzun linkler veremiyoruz resim koyarsan pek ala bakariz :)
Arkamı dönmeye gelmiyonuzAsıl sana
Dönme sende o zamanArkamı dönmeye gelmiyonuz
:)) Kocamı doyurmak daha kolay 10 dk yetiyor adamaSana doyamiyorum demek boyle olur tamam miiiiiiiiiiii
Her döndüğümde vurmayın, arada kollayınDönme sende o zamanneden arkani dönüyosun bize
saol canım aminnnBebişin beşiği çok güzel canım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
gidiyon muuuİyi geceler millet
Evet canım telefondan zorlanıyorum. Nette yokgidiyon muuu
Tamam canim iyi gecelerrEvet canım telefondan zorlanıyorum. Nette yok
Gunaydin hayir olsun inşallahgunaydin canlarim yine kabus la uyandim cok huzursuzum karnim agriyo
Cok kabus gorurum , tedevi olmustum zamaninda depresyondan travmadan kaynakliydi kabuslar , her gece sabaha kardar surer ve siddetli olurdu , bu aralar yine basladi cok huzursuz ve gergin oluyorum uyuyamaktan.Gunaydin hayir olsun inşallah
Gecmis olsun canim tekrarlamaz inşallahCok kabus gorurum , tedevi olmustum zamaninda depresyondan travmadan kaynakliydi kabuslar , her gece sabaha kardar surer ve siddetli olurdu , bu aralar yine basladi cok huzursuz ve gergin oluyorum uyuyamaktan.neyse canim sen bunlari dusunme senin rahat mutlu plman lazim nasil giyo hamilelik
hay allahim ya besigimiz geldi yi bebisimiz geldi diye okudum bianGecmis olsun canim tekrarlamaz inşallah
allah razı olsun sukur iyi iste dun besigimiz geldi koydum fotosunu aksam
hay allahim ya besigimiz geldi yi bebisimiz geldi diye okudum bian
Isim ne olacak insallahhayirlisiyla oda gelir inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?