- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.201
yooo almam bananeal pampa iyi olur valla
o nasıl bı ımza oyle yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yooo almam bananeal pampa iyi olur valla
Kız tarafısın sen mecbur aliceksinyooo almam banane
o nasıl bı ımza oyle yaaa
yooo ben belkı erkek tarafı olmak ıstıyorum nerden bılıyonKız tarafısın sen mecbur aliceksin
Hiiii o zaman başka oturma odasi,yemek odasi,misafir odasi alcaksin kız tarafı olsan bi yatak odasıyla yirtacaktin,bunu sen istedinyooo ben belkı erkek tarafı olmak ıstıyorum nerden bılıyon
banane ya ben neden illede bitaraf olmuyorum olmıycam işte bananeHiiii o zaman başka oturma odasi,yemek odasi,misafir odasi alcaksin kız tarafı olsan bi yatak odasıyla yirtacaktin,bunu sen istedin
Benden taraf ol.. Ben çikolataya da fit olurumbanane ya ben neden illede bitaraf olmuyorum olmıycam işte banane
olur pampa ıkımız harbiye karsı olalımBenden taraf ol.. Ben çikolataya da fit olurum
Saçını yoldurtma banaolur pampa ıkımız harbiye karsı olalım
Sen bu forumdan katil çıkacanSaçını yoldurtma bana
Sorma ya bir gün elimi kana buluycam ama ne zamanSen bu forumdan katil çıkacan
Iyi aksamlar ben nasil konu basligi aca bilirim?selam kızlar hayırlı akşamlar nasılsınz
Dur ben sana link atayımMerhaba ben yeniyim de sizler tanisiyormusunuz? Benim birileriyle dertlesmeye ihtiyacim var kimle konusacagimi bilemedim
neyle ilgili bir konu acacaksınız acaba bir derdim var bölümüne mi ?Iyi aksamlar ben nasil konu basligi aca bilirim?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/Iyi aksamlar ben nasil konu basligi aca bilirim?
neyle ilgili bir konu acacaksınız acaba bir derdim var bölümüne mi ?[/QUOTE
valla hic bilmiyorum sadece tanidik birilerimi burda konusur onu bile bilmiyorum bugun uye oldum birileriyle konusmak fikir almak istedim kafam karisik cok (( bunun icin nerde nasil konu aca bilirim hic bilmiyorum
burda selam da alınmaz olmuş iyi akşamlar sizlere.