- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.141
Babasiyla ayni isi yapiyorlardi dimi..Bizinki ole degilki bacim asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali en cok esim etkileniyor dolayısıyla biz etkileniyoruz bide esim disardan cok sert gorunur ama cok duygusaldir bi an once duzelsin istiyoruz
Baloncu isteeeee anca pompayla balon sisirir o huh
Babamizla bi derdimiz yok dayiyla skintiliyiz dayinin bi turlu gozu doymuyor koskoca sirket ha batirdi ha batircak diye bakiyoruz artik bide ole bisi ki sanki herseyi kendi yapmis gibi davraniyor bizimkileri yok sayiyor esimi zorla yanina cagirdi burda calis diye simdi yuzune bakmıyor ee bu durumda insan üzülüyor ne guzel gitcektik biz esim yuksek yapcakti belki yurt disina gitcektik iste bole yaa offBabasiyla ayni isi yapiyorlardi dimi..
İsler mi kotu kuzum
öyle tabii canım eşimle hep diyoruz kızımız gelcek dertlerimiz bitcek rabbim kolaylığını verir inşallahCanim bunada sukur olsun sikma canini bu kadar bak bebisin olcaaaaakkkk is guc halledilir seyler Allahim saglik verdikten sonra :)
İnsallah tatlim benim eden bukur diye bir laf var siz dayi beyi Allah a havale edin bosverin :)öyle tabii canım eşimle hep diyoruz kızımız gelcek dertlerimiz bitcek rabbim kolaylığını verir inşallah
ben öle yapıyorum zaten rabbim ıslah etsin ne diim amaaaan boşver yaa başka şeylerden konuşalım artıkıınİnsallah tatlim benim eden bukur diye bir laf var siz dayi beyi Allah a havale edin bosverin :)
Baloncu isteeeee anca pompayla balon sisirir o huh
Tatlim linki kaldirir misin duzenler misin yasak :)bu sayfadaki ve hemen arka sayfdaki yüzükler nasıl bi baksana bebiş
Uyyyyyy geldiiiiiii pinkooooommm
ne ara yasaklandı yavTatlim linki kaldirir misin duzenler misin yasak :)
Pinkom deyip deyip arkamdan konuşuyorsunUyyyyyy geldiiiiiii pinkooooommm
Uzun uzun linkler veremiyoruz resim koyarsan pek ala bakariz :)ne ara yasaklandı yav
Bebişin beşiği çok güzel canım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinne ara yasaklandı yav
Sana kustum ilgilenmiyorsunnnn benimmmleeeeeePinkom deyip deyip arkamdan konuşuyorsun
Daha ne yapayım sana bilmiyorum ki..Sana kustum ilgilenmiyorsunnnn benimmmleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?