- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.121
Sende cok sanslisin beni ruyanda goruyorsun meryemimmmmm :)Dugun zamani cok yorulyrsun bacim alistir kendini
Kimsecikler yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende cok sanslisin beni ruyanda goruyorsun meryemimmmmm :)Dugun zamani cok yorulyrsun bacim alistir kendini
Kimsecikler yok
Aman allahimmmmSende cok sanslisin beni ruyanda goruyorsun meryemimmmmm :)
Et bakayim ne diycen mor don mu aldin onu mu dicen :)
Neden cani!,hayirdir anlat bakayimmmAman allahimmmm
hic tadim yok margim yaa
Saclarin sekil onumden cekil moruk
HahahahaSaclarin sekil onumden cekil moruk
Oksure oksure yazdim hahahaytHahahaha
Ailevi canikom ya aile olarak is dunyasinda olmak zor gercektenNeden cani!,hayirdir anlat bakayimmm
Neden? Hasta misin margis?Oksure oksure yazdim hahahayt
Çorbaci o başka konularda geyik yapıyoPinko hani! Nerelerdeeeee
Ailevi canikom ya aile olarak is dunyasinda olmak zor gercekten
Evet tatlim bugun de disari ciktim ruzgari yedim kalin giyinmistim ama iste sicak soguk sicak soguk olunca carpiyo hava..Neden? Hasta misin margis?
Kepcesi kirilsin onun hih kesin uyumusturÇorbaci o başka konularda geyik yapıyo
Yok kiz ne uyuması. Çorba konusunda kavga ediyoz suanKepcesi kirilsin onun hih kesin uyumustur
Geçmiş olsun canimm,dikkat et kendineEvet tatlim bugun de disari ciktim ruzgari yedim kalin giyinmistim ama iste sicak soguk sicak soguk olunca carpiyo hava..
Dusu!u alip yataga girdim:)
Corbadan soguttu bizi yaaaaahahahahaYok kiz ne uyuması. Çorba konusunda kavga ediyoz suan
SormaCorbadan soguttu bizi yaaaaahahahaha
Bizinki ole degilki bacim asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali en cok esim etkileniyor dolayısıyla biz etkileniyoruz bide esim disardan cok sert gorunur ama cok duygusaldir bi an once duzelsin istiyoruzTanidikla is yapmak zor canim ne geliyorsa insanin yakinlarindan geliyor..
Dert de dedikodu da dirdir da aman salla arrik gormezden gelicen kendi huzurun icin
Bir iki gun dinleneyim gecer herhalde :)Geçmiş olsun canimm,dikkat et kendine