- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.801
Ivedik gibi bazi ozellikleri ama daha okuz yani bana karsi oyle , diger herkese kili kirk yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah düzelir ne diyeyimIvedik gibi bazi ozellikleri ama daha okuz yani bana karsi oyle , diger herkese kili kirk yarar
Uyandık işte, sabah oldu.. Kocamı işe yolladım.sabah sabah ne geyiği yaaaa uykunuz yokmu olüm sizin
Tsekkur ederim insallah . Konusacak bir kizkardesim birde sizler varsinizInşallah düzelir ne diyeyim
ben uyumadım bırazdanda falcıya gıdıcemUyandık işte, sabah oldu.. Kocamı işe yolladım.
Sen napıyon bu saatte :))
Dinleriz tabi..Tsekkur ederim insallah . Konusacak bir kizkardesim birde sizler varsiniz
Bu hastalık gibi demi sende..ben uyumadım bırazdanda falcıya gıdıcem
tovbe estagfirullah ne falcisi kizim ruyandami gordunben uyumadım bırazdanda falcıya gıdıcem
ya soyle ıyı bı ıstıharecı bulsam fala ıhtıyacım kalmayacak ama işte bulamadımDinleriz tabi..
Bu hastalık gibi demi sende..
Senin fala ihtiyacın yok ki :))
sempatik benım yerıme ıstıhareye yatarmısın 1 gececik sadecetovbe estagfirullah ne falcisi kizim ruyandami gordun
Ben yatayım dedim, istemedin. Daha önce kendim için yattım olmadı ama o zaman düzenli namaz kılmıyordumya soyle ıyı bı ıstıharecı bulsam fala ıhtıyacım kalmayacak ama işte bulamadım
sen ciddimisinsempatik benım yerıme ıstıhareye yatarmısın 1 gececik sadece
Ciddi tabi :))sen ciddimisin
Ben yatayım dedim, istemedin. Daha önce kendim için yattım olmadı ama o zaman düzenli namaz kılmıyordum
valla kızlar fena cıddıyım bu aralar moralım cok cok bozuk bellı etmıyorum ama cok cok ıhtıyacım varsen ciddimisin
fal sirk'e girer allah korusun, uzak durBen yatayım dedim, istemedin. Daha önce kendim için yattım olmadı ama o zaman düzenli namaz kılmıyordum
Yokmu hiç istihareye yatan biri, geçen gün birine soruyordun, ilim işi falan diyordu.valla kızlar fena cıddıyım bu aralar moralım cok cok bozuk bellı etmıyorum ama cok cok ıhtıyacım var
yok valla pampa ya bulamadım kımseyısen yatYokmu hiç istihareye yatan biri, geçen gün birine soruyordun, ilim işi falan diyordu.
ben istihareye yatmistim bikere gercektende ruyamda gordum benim icin hayirsiz bisiy oldugunu ve gittigimizi, gercktende o is olmadi bizde gittikBen yatayım dedim, istemedin. Daha önce kendim için yattım olmadı ama o zaman düzenli namaz kılmıyordum
Tamam akşam yatarımyok valla pampa ya bulamadım kımseyısen yat
sempatık bı gecede benım ıcın yatsana nolur ya bende sana dua ederımben istihareye yatmistim bikere gercektende ruyamda gordum benim icin hayirsiz bisiy oldugunu ve gittigimizi, gercktende o is olmadi bizde gittik