- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.821
Ben görmedim kırk defa uyandım falan, tolin için yatmaz mısın?ben istihareye yatmistim bikere gercektende ruyamda gordum benim icin hayirsiz bisiy oldugunu ve gittigimizi, gercktende o is olmadi bizde gittik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görmedim kırk defa uyandım falan, tolin için yatmaz mısın?ben istihareye yatmistim bikere gercektende ruyamda gordum benim icin hayirsiz bisiy oldugunu ve gittigimizi, gercktende o is olmadi bizde gittik
saolasın pınkım off off hayat zor vallaTamam akşam yatarım
Benim bi komşum vardı, o kadar iyiydi ki.. Namaz kılardı kur'an elinden düşmezdi. O yatıncada görmüyormuş :))saolasın pınkım off off hayat zor valla
goruyomuymus gormuyomuymus?Benim bi komşum vardı, o kadar iyiydi ki.. Namaz kılardı kur'an elinden düşmezdi. O yatıncada görmüyormuş :))
yatarim tabi , ama saglikli olurmu bilmem cok kabus goruyodum tedavi oldum ilac kullandim o zamandan beri duzgun ruya gormem, 3 ay siddetli kabuslar gormustum deliriyodum nerdeyse ay ck kotuyduBen görmedim kırk defa uyandım falan, tolin için yatmaz mısın?
Görmüyormuş. Neye göre görüp, neye göre görülmediği pek belli değil herhaldegoruyomuymus gormuyomuymus?
Istihareden dolayı değildir o ya.. Namaz kılıp dua okuyup uyuyorsun, onun zararı yok ki. Ben her gece öyle uyuyorum, tabi benim ki normal uykuyatarim tabi , ama saglikli olurmu bilmem cok kabus goruyodum tedavi oldum ilac kullandim o zamandan beri duzgun ruya gormem, 3 ay siddetli kabuslar gormustum deliriyodum nerdeyse ay ck kotuydu
arkadasım sen daha once gorebılmıssın o yuzden yatarsan cok sevınırım ıhtıyacım olmasa zorlamak ıstemezdım senı istersen bende sana dua ederım hem bugun persembeyatarim tabi , ama saglikli olurmu bilmem cok kabus goruyodum tedavi oldum ilac kullandim o zamandan beri duzgun ruya gormem, 3 ay siddetli kabuslar gormustum deliriyodum nerdeyse ay ck kotuydu
valla pınk kac kere denedım goremedım bunaldım vallaGörmüyormuş. Neye göre görüp, neye göre görülmediği pek belli değil herhalde
Evlilik hazırlığımı yapıyorsun canım sen?arkadasım sen daha once gorebılmıssın o yuzden yatarsan cok sevınırım ıhtıyacım olmasa zorlamak ıstemezdım senı istersen bende sana dua ederım hem bugun persembe
valla pınk kac kere denedım goremedım bunaldım valla
kim benmıEvlilik hazırlığımı yapıyorsun canım sen?
arkadasım sen daha once gorebılmıssın o yuzden yatarsan cok sevınırım ıhtıyacım olmasa zorlamak ıstemezdım senı istersen bende sana dua ederım hem bugun persembe
tamam canim bu aksam yatiyim yarinida oruclu gecireyim insallah goruruz bir seyler
valla pınk kac kere denedım goremedım bunaldım valla
tamam canım hangı bılgılerımı verıyım sana ozelden?mesaj olmadi sanirim tekrar yaziyim , aksam yaticam insallah canim yarinida oruclu gecireyim , bakalim birseyler grecekmiyim
bilmiyorumki daha once baskasi icin yatmadimsaol canım hangı bılgılerı atayım ozelden?@sempatikhatun
ismimle sorumu yazıyım olurmu?bilmiyorumki daha once baskasi icin yatmadim
pınkı nereye kayboldunEvlilik hazırlığımı yapıyorsun canım sen?
yazdım canım:)ne icin istiyosan konu olarak , onlari yaz
Okudum guzelim yaticam insallah , hakkinda hayirlisi olsun ama bi daha falciya gitme olurmu cok gunahyazdım canım:)