• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yatarim tabi , ama saglikli olurmu bilmem cok kabus goruyodum tedavi oldum ilac kullandim o zamandan beri duzgun ruya gormem, 3 ay siddetli kabuslar gormustum deliriyodum nerdeyse ay ck kotuydu
Istihareden dolayı değildir o ya.. Namaz kılıp dua okuyup uyuyorsun, onun zararı yok ki. Ben her gece öyle uyuyorum, tabi benim ki normal uyku

yatarim tabi , ama saglikli olurmu bilmem cok kabus goruyodum tedavi oldum ilac kullandim o zamandan beri duzgun ruya gormem, 3 ay siddetli kabuslar gormustum deliriyodum nerdeyse ay ck kotuydu
arkadasım sen daha once gorebılmıssın o yuzden yatarsan cok sevınırım ıhtıyacım olmasa zorlamak ıstemezdım senı istersen bende sana dua ederım hem bugun persembe:KK66:

Görmüyormuş. Neye göre görüp, neye göre görülmediği pek belli değil herhalde
valla pınk kac kere denedım goremedım bunaldım valla:KK14:

arkadasım sen daha once gorebılmıssın o yuzden yatarsan cok sevınırım ıhtıyacım olmasa zorlamak ıstemezdım senı istersen bende sana dua ederım hem bugun persembe:KK66:

tamam canim bu aksam yatiyim yarinida oruclu gecireyim insallah goruruz bir seyler
valla pınk kac kere denedım goremedım bunaldım valla:KK14:

Back