- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.761
senin derdin ne hııtamam hadi oyle olsun bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin derdin ne hııtamam hadi oyle olsun bakalım
Ahh canimmm,çok geçmiş olsunahh harbimm ahhh giremedim valla
bir hastalık tuttu yatak döşşek yatıyorum
salgın var buralarda salgın
bi iyileşemedim gitti
cok özledimm sizleri napıyıonz bakyım
ruh haline hasta oldum ya la
hangi birini sayayım ciceeemmmsenin derdin ne hıı
yardım edebilirimŞu erkekleri imha etmek istiyorum
tövbe tövbeehangi birini sayayım ciceeemmm
ne olduuŞu erkekleri imha etmek istiyorum
Tamam ben sözlümden başlıyorum sen de eş nişanlı sevgili ne varsa ordan başlayardım edebilirim
Hoş geldinnn yumiyuummmmŞu erkekleri imha etmek istiyorum
Ya sinir oluyorum artık valla bakne olduu
Hoşbuldum canımHoş geldinnn yumiyuummmm
Naber sekeriimm? Oldu anlattHoşbuldum canım
İyiyim canım çok şükür :) Birşey olmadı arada geliyorlar bana öküzün biriyle sözlüyüm sadece onun dışında ooo süperimNaber sekeriimm? Oldu anlatt
aman tek derdin o olsun,at önüne samanı yesinİyiyim canım çok şükür :) Birşey olmadı arada geliyorlar bana öküzün biriyle sözlüyüm sadece onun dışında ooo süperim
Senin nişanda giydiğin kıyafet nasıldı canım salonda mı oldu nerede oldu aklıma gelmişken sorayımaman tek derdin o olsun,at önüne samanı yesin
Evde aile arasında oldu canım. Abiye gitmiştim. Nisan mı yapacaksiniz?Senin nişanda giydiğin kıyafet nasıldı canım salonda mı oldu nerede oldu aklıma gelmişken sorayım
Evet yaza kısmetse canım. Benim salonda olacak ben ne giyeyim hiç bilmiyorum tonlarca gelinlik beğendim ama nişanın daha önce olacağı kısmını atlamışımEvde aile arasında oldu canım. Abiye gitmiştim. Nisan mı yapacaksiniz?
Hahaha salonda olacaksa kabarik nisanlik giyersin sendeEvet yaza kısmetse canım. Benim salonda olacak ben ne giyeyim hiç bilmiyorum tonlarca gelinlik beğendim ama nişanın daha önce olacağı kısmını atlamışım
Ben de öyle düşündüm canım da acaba abartı mı olur diye düşündüm ben en başta normal abiye istiyordum ama ailem kv falan kabarık olsun dedi çok kararsız kaldım ne istediğimi de bilmiyorum artıkHahaha salonda olacaksa kabarik nisanlik giyersin sende
Abiye basit olur ama tatlım. cok yakın akrabalardan illaki abiye giyen olur. Senin farkın olmalı,gelinsin senBen de öyle düşündüm canım da acaba abartı mı olur diye düşündüm ben en başta normal abiye istiyordum ama ailem kv falan kabarık olsun dedi çok kararsız kaldım ne istediğimi de bilmiyorum artık