- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.781
Demi işte o da var :) Şu günler bir bitse Allahın izniyle.. Sırf stres başka bir şey değil yani bazen evlenmesem mi bile diyorumAbiye basit olur ama tatlım. cok yakın akrabalardan illaki abiye giyen olur. Senin farkın olmalı,gelinsin sen
Seni öyle iyi anliyorum ki.. hepimiz geçtik o yollardan canım maalesef...Demi işte o da var :) Şu günler bir bitse Allahın izniyle.. Sırf stres başka bir şey değil yani bazen evlenmesem mi bile diyorum
Nasıl başa çıktın canım.. Ben sevmiyorum böyle şeyleri zaten her kafadan da bir ses çıkıyor bir de maddiyat eklenince tamam.. Bir de az çok tanıdın beni en ufak şeyde alınganlık yapar kırılırım nasıl atlatıcam bu evreleri hiç bilmiyorum.Seni öyle iyi anliyorum ki.. hepimiz geçtik o yollardan canım maalesef...
3 maymunu oynayacaksin başka çare yok. Görmedim,duymadim,bilmiyorum...Nasıl başa çıktın canım.. Ben sevmiyorum böyle şeyleri zaten her kafadan da bir ses çıkıyor bir de maddiyat eklenince tamam.. Bir de az çok tanıdın beni en ufak şeyde alınganlık yapar kırılırım nasıl atlatıcam bu evreleri hiç bilmiyorum.
Çok zor benim için.. yalnız sözlüm yokken arada grümceme kızdığım kırıldığım oluyor mesela asla onları anlatmıyorum bak anlatıyor denmesin diye suçlu ben olcam ufak şeyler sonuçta..3 maymunu oynayacaksin başka çare yok. Görmedim,duymadim,bilmiyorum...
ben okuzun biriyle 14 yildir evliyim nerelere gidemİyiyim canım çok şükür :) Birşey olmadı arada geliyorlar bana öküzün biriyle sözlüyüm sadece onun dışında ooo süperim
hatanla yüzleş, adam et :))ben okuzun biriyle 14 yildir evliyim nerelere gidem
Evet bende oyle dusunuyorum yarin mezbaneye goturecemhatanla yüzleş, adam et :))
Arkalarından konuşuyorsunuz, yüzlerine melek gibisiniz adamların :))Evet bende oyle dusunuyorum yarin mezbaneye goturecem
Asla . Sen benimkini bilmiyosunArkalarından konuşuyorsunuz, yüzlerine melek gibisiniz adamların :))
Allah yardımcın olsun, 3 çocuk yaparken adam farklımıydı?Asla . Sen benimkini bilmiyosun
Sbah sabah sinirimi hoplatma pink gelmeyim orayaAllah yardımcın olsun, 3 çocuk yaparken adam farklımıydı?
Noldu leyn.. süpürgeni çıkardınSbah sabah sinirimi hoplatma pink gelmeyim oraya
Senin için zordur herhalde. Ama mutlu etmeyen bir adama çocuk yapılması da kötü. Evdeki kavgalardan çocuğun etkilenişini düşünsene.ciddi ciddi gidecek yerim yoktu , zirt pirt bosanmak isterdi hic bi sebep olmadan hemde cocuklari bundan dogurdum
Severek mi evlendiniz?Aksam uyuz etti beni, ortanca oglum benim memlekette dogdu ben kayseriliyim dedi babasina, babasida sinirlendi hayir sen benim koydensin dedi falan fisman cocuga cephe aldi , istedigi hic biseyi almiycakmis falan
Keske dedigim birsey bu, hic cocuk olmadan ayrilmaliydim diye dusunurum ama yasim kucuktu akil verenim yoktu be guzelimAllah yardımcın olsun, 3 çocuk yaparken adam farklımıydı?
gorucu usulu hic tanimadan ve ailemin zoruyla oldu biraz , ama umutsuz digilim adam edicem insallahSeverek mi evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?