- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.581
Vallahi ya, hatta birinin esprisine çok gülmüştüm tabi yorum yapmadım, yapan biri banlandı, espri yapanda 1 ay ceza aldıyOk artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ya, hatta birinin esprisine çok gülmüştüm tabi yorum yapmadım, yapan biri banlandı, espri yapanda 1 ay ceza aldıyOk artık
AbbooowwwwVallahi ya, hatta birinin esprisine çok gülmüştüm tabi yorum yapmadım, yapan biri banlandı, espri yapanda 1 ay ceza aldı
bizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçtaKorkun gereksiz değildi. Kadro açıklanana kadar herkea karşılıklı gol bekliyordu. Ersun Yanal nasıl öyle bir hata yaptı, bilemedik
işsiz mimarım ben sen ne iş yapıyosun?Sen ne is yapiyosun cezmi
Dikkat et yaniAbbooowwww
Iç mimar mı,dış mimar misin canım sen ?bizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçta
bide çok erken golü bulduk, ikinci de gelince trabzon düştü oyundan
işsiz mimarım ben sen ne iş yapıyosun?
Aynen öyle, maç çok zevkliydi. Biz hemen uyuduk ondan girmedim :)bizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçta
Iç mimar mı,dış mimar misin canım sen ?
maç cidden çok iyiydi, 2-0 da rahattık, pektemek sakatlanıp da çıkınca bi tırstık ama 3 olunca baya çekirdek falan yemeye başlladık yani kanser olmadan bitecek maç diye darısı perşembeye inşallahAynen öyle, maç çok zevkliydi. Biz hemen uyuduk ondan girmedim :)
Senden de bunu beklerdimiçi dışı bir mimarım ben
Senden de bunu beklerdim
Hmm,kuru mimar seniiii
iç mimar değilim canım onun bölümü ayrı, ben kupkuru sapsade bir mimarım, yazık bana
Saygida kusur ettiysek affedin cezminas hanimcim , ben ev hanimiyim 7 , 24 cocuklarla ugrasiyorum 3 adet kendileri 1 kiz 2 erkek oyle iste , meslegin cok guzel imrendim simdi masallah diyimde nazar olmasin benim nazarim cabuk degerbizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçta
Hmm,kuru mimar seniiii
işim gücüm yokki sanmam nazar değsinSaygida kusur ettiysek affedin cezminas hanimcim , ben ev hanimiyim 7 , 24 cocuklarla ugrasiyorum 3 adet kendileri 1 kiz 2 erkek oyle iste , meslegin cok guzel imrendim simdi masallah diyimde nazar olmasin benim nazarim cabuk deger
Abbooowwww alemterefis çekelim hemenguldur guldurdeki sevket varya keskem benim olsaydi diyo ayni oyleyim ben kizlar cok icim kaynar bakarken falan aninda deger nazarim
yok oyle deme okumussun mimar olmussun saygiyi sonuna kadar ak ediyosun kac yasindasinkupkuru hemde
işim gücüm yokki sanmam nazar değsin
ohh valla senin meslek en güzeliymiş, 3 tane çocuk hem de maşallah
kasıntı biri dğeilim ben yaa, hemen siz li bizli olmayalım
yok oyle deme okumussun mimar olmussun saygiyi sonuna kadar ak ediyosun kac yasindasin
Insallah yakinda isinide esinide bulursun canim benim29.5 yaşındayım.
zor okudum zaten ya 1.5 senelik mezunum daha
Insallah yakinda isinide esinide bulursun canim benim
Niyemiş, nihayetinde aynı foruma giriyor, ne fazlası varyok oyle deme okumussun mimar olmussun saygiyi sonuna kadar ak ediyosun kac yasindasin
33 kiz yasli dilim kucuk evlendim sadeceinşallah canım benim çok teşekkür ederim
senin yaş kaç bu arada ?