• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Korkun gereksiz değildi. Kadro açıklanana kadar herkea karşılıklı gol bekliyordu. Ersun Yanal nasıl öyle bir hata yaptı, bilemedik
bizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçta :KK53:
bide çok erken golü bulduk, ikinci de gelince trabzon düştü oyundan :KK51:
Sen ne is yapiyosun cezmi
işsiz mimarım ben :KK45: sen ne iş yapıyosun?

Iç mimar mı,dış mimar misin canım sen ?

içi dışı bir mimarım ben :p:p
Aynen öyle, maç çok zevkliydi. Biz hemen uyuduk ondan girmedim :)
maç cidden çok iyiydi, 2-0 da rahattık, pektemek sakatlanıp da çıkınca bi tırstık ama 3 olunca baya çekirdek falan yemeye başlladık yani kanser olmadan bitecek maç diye :KK53: darısı perşembeye inşallah :KK51:

bizim defans düdük olduğu için nasıl olsa atraız demiştir, inadına ersan da güzel oynadı maçta :KK53:
bide çok erken golü bulduk, ikinci de gelince trabzon düştü oyundan :KK51:

işsiz mimarım ben :KK45: sen ne iş yapıyosun?
Saygida kusur ettiysek affedin cezminas hanimcim , ben ev hanimiyim 7 , 24 cocuklarla ugrasiyorum 3 adet kendileri 1 kiz 2 erkek oyle iste , meslegin cok guzel imrendim simdi masallah diyimde nazar olmasin benim nazarim cabuk deger

Hmm,kuru mimar seniiii :KK70:

kupkuru hemde :KK70:
Saygida kusur ettiysek affedin cezminas hanimcim , ben ev hanimiyim 7 , 24 cocuklarla ugrasiyorum 3 adet kendileri 1 kiz 2 erkek oyle iste , meslegin cok guzel imrendim simdi masallah diyimde nazar olmasin benim nazarim cabuk deger
işim gücüm yokki sanmam nazar değsin :KK53:
ohh valla senin meslek en güzeliymiş, 3 tane çocuk hem de maşallah :nazar:
kasıntı biri dğeilim ben yaa, hemen siz li bizli olmayalım :p

Back