• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nasıl yapıyosun bunları, bana da taktik versene :KK53:
Paran varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhalde:KK70:

Paran varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhalde:KK70:
tefeci ... ay hadi gidiyom ben

kizlar ben kaciyom sabah cocuklari okula gondercem uykusuzluk cok kotu oluyoda hepinizi opuyorum iyi geceler:cry::confused::KK69:

iyi geceler, iyi uykular canım :KK3::KK3:
vuyuu akla bakk :KK8::KK8: parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyor :KK70:

iyi geceler, iyi uykular canım :KK3::KK3:

vuyuu akla bakk :KK8::KK8: parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyor :KK70:
Ben biriktiriyorum ama bir anda harcayabilirimde. Genelde kendi paramı biriktirip, eşimin kartıyla almayı tercih ediyorum :)))
Kıyafete gözüm tok benim, o işi ablam hallediyir, kendine aldığından banada alıyor, gerek duymuyorum hiç

Ben biriktiriyorum ama bir anda harcayabilirimde. Genelde kendi paramı biriktirip, eşimin kartıyla almayı tercih ediyorum :)))
Kıyafete gözüm tok benim, o işi ablam hallediyir, kendine aldığından banada alıyor, gerek duymuyorum hiç

ben kıyafete çok para harcıyorum yaa, bide yemeye içmeye :eek: hadi kıyafet bir derece de yemek muhabbeti sonradan çok üzüyor beni, boşa para harcadım diye :110:

Back