- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.601
Kiskandinmi duduk makarnasiNiyemiş, nihayetinde aynı foruma giriyor, ne fazlası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiskandinmi duduk makarnasiNiyemiş, nihayetinde aynı foruma giriyor, ne fazlası var
Ne kıskancam.. O beni kıskansın. Çatır çatır koca parası yiyorumKiskandinmi duduk makarnasi
Helal sanaNe kıskancam.. O beni kıskansın. Çatır çatır koca parası yiyorum
33 kiz yasli dilim kucuk evlendim sadece
bende koca parası yemek istiyorumNe kıskancam.. O beni kıskansın. Çatır çatır koca parası yiyorum
Bakmayın koca parası yiyorum dediğine köle gibi çalışıyorNe kıskancam.. O beni kıskansın. Çatır çatır koca parası yiyorum
Kadınların gururu olcamHelal sana
Armudun sapı, üzümün çöpü deme de yeya en güzelini yapmışsın, ben 33 yaşında koca bulmuş olursam şanslı sayacam kendimi
bende koca parası yemek istiyorum
Bakmayın koca parası yiyorum dediğine köle gibi çalışıyor
Noldu beeeKadınların gururu olcam
Armudun sapı, üzümün çöpü deme de ye
Ben pazar günleri akşama kadar uyuyorumNoldu beee
Bakmayın koca parası yiyorum dediğine köle gibi çalışıyor
he valla dogru soyluyoKadınların gururu olcam
O zaman zor yersin, koca parasını.. Adama kendi parasını faizle borç olarak veriyorumhee o yok ben de yaa, illa detayına kadar inceleyip vazgeçecek bi sebep buluyorum
O zaman zor yersin, koca parasını.. Adama kendi parasını faizle borç olarak veriyorum
Paran varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhaldenasıl yapıyosun bunları, bana da taktik versene
Allah rahatlık versinkizlar ben kaciyom sabah cocuklari okula gondercem uykusuzluk cok kotu oluyoda hepinizi opuyorum iyi geceler
tefeci ... ay hadi gidiyom benParan varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhalde
kizlar ben kaciyom sabah cocuklari okula gondercem uykusuzluk cok kotu oluyoda hepinizi opuyorum iyi geceler
vuyuu akla bakk parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyorParan varmı diye soruyor yok diyorum para veriyor, harcamıyorum, sonra ona para lazım olunca istiyor, veririm ama mesela 50 ise 100 alırım diyorum, bankamatik uzak diye tamam diyor. 1 günlük verdiysem vermediği hergün 10 lira faiz işliyor, kocaya da faiz haram değildir herhalde
Ben biriktiriyorum ama bir anda harcayabilirimde. Genelde kendi paramı biriktirip, eşimin kartıyla almayı tercih ediyorum :)))iyi geceler, iyi uykular canım
vuyuu akla bakk parayı harcamadan nasıl duyruyorsun yaa, ben de varsa harcıyrum mutlaka yoksa batıyor
Ben biriktiriyorum ama bir anda harcayabilirimde. Genelde kendi paramı biriktirip, eşimin kartıyla almayı tercih ediyorum :)))
Kıyafete gözüm tok benim, o işi ablam hallediyir, kendine aldığından banada alıyor, gerek duymuyorum hiç
Neden boşa olsun, karnın doyuyor :))ben kıyafete çok para harcıyorum yaa, bide yemeye içmeye hadi kıyafet bir derece de yemek muhabbeti sonradan çok üzüyor beni, boşa para harcadım diye