- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.561
Arsenal oynamadı oynasa var ya, Gs yi rezil ederdi. Bizimkiler 1 gol attı diye, şımardı Arsenal golle bitirdi maçı. Böylece 4 ü es geçmedik
nasilda takip ederlermis cucukler afferimArsenal oynamadı oynasa var ya, Gs yi rezil ederdi. Bizimkiler 1 gol attı diye, şımardı Arsenal golle bitirdi maçı. Böylece 4 ü es geçmedik
Ne yaptın yine??Kızlar her an banlanabilirim çok aglamayin tamam mı
abowKızlar her an banlanabilirim çok aglamayin tamam mı
Inşallahneyse ki avrupa defteri kapandı, unutulur artık seneye kadar bu olanlar
InşallahNeyse artık korkacak birşeyimiz kalmadı, yememiz gereken sayıyı yedik
Aynen canım elendik bitti..uefa da yok şimdi dimi, ülke maçlarına devam
Aynen canım elendik bitti..
Aa banlanmadimNe yaptın yine??
Yolladığımız teknik adam daha geldiği gün Avrupa bizim için önemli değil dedibiz arsenalle eşleşince çok dalga geçenler olmuştu, o yüzden içimin bir tarafı üzülemiyor bile bu duruma, ama diğer taraf da işte yazık oldu diyor yani
Hadi ordan kesin bdv de geyik yapmışsındırAa banlanmadimay napicamm. Namusumla oturuyodum iftiraya uğradım
Azcik yaptim ama suyunu çıkarmadımYolladığımız teknik adam daha geldiği gün Avrupa bizim için önemli değil dedi
Sanki bizim lig ne
Hadi ordan kesin bdv de geyik yapmışsındır
Kazen yok herhalde, geçen gülücük koyan birini banlamıştıAzcik yaptim ama suyunu çıkarmadım
Ben size dügün ayarlarımAllah seni davul yapsin benide zurna beraber dugunlere gidelim harbi
AhahahAllah seni davul yapsin benide zurna beraber dugunlere gidelim harbi
yOk artıkKazen yok herhalde, geçen gülücük koyan birini banlamıştı
Ben size dügün ayarlarım
Yolladığımız teknik adam daha geldiği gün Avrupa bizim için önemli değil dedi
Sanki bizim lig ne
Korkun gereksiz değildi. Kadro açıklanana kadar herkea karşılıklı gol bekliyordu. Ersun Yanal nasıl öyle bir hata yaptı, bilemedikyurt dışı önemli değilse daha ne önemli olacakmış acaba yuhh
perşembe günkü maçtan tırsıyorum bendegerçi ben trabzon maçından da tırsıyordum, gereksiz korku oldugu anlaşıldı, bu da öyle olur inşallah
Sen ne is yapiyosun cezmiyurt dışı önemli değilse daha ne önemli olacakmış acaba yuhh
perşembe günkü maçtan tırsıyorum bendegerçi ben trabzon maçından da tırsıyordum, gereksiz korku oldugu anlaşıldı, bu da öyle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?