- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.441
İyiyim ben de çok şükür canım bir hafta gezdim hep kvdedeydim ama yarın yine diş teli randevum var ağrılı günler geliyor bi rahat yok anlayacağın :)Iyiyim canim nolsun :) sen nasilsin :) ozletme kendini :)
İyiyim ben de çok şükür canım bir hafta gezdim hep kvdedeydim ama yarın yine diş teli randevum var ağrılı günler geliyor bi rahat yok anlayacağın :)
Evet canım bir gün kaldım ama diğer günler gece geldim eve ertesin gün öğlen gittim :) Sıkıştırsın canım yoksa biz nişan falan yapamıcaz bıktım valla artık ne olacak nasıl olacak diye düşünmektenMasallahyatiya mi gidiyodun
Cok sıkıstırmaz umarim doktor telleri
Evet canım bir gün kaldım ama diğer günler gece geldim eve ertesin gün öğlen gittim :) Sıkıştırsın canım yoksa biz nişan falan yapamıcaz bıktım valla artık ne olacak nasıl olacak diye düşünmekten
Biz evleneyeceğiz canım seninle bu gidişleAy valla bizim derdimiz bitmeyecek kuzum yaw:) ben de bdv ye daldim bildirimleri gec goruyorum kusura bakma ya
Biz evleneyeceğiz canım seninle bu gidişleYok önemli değil ben de oje sürüyorum zaten
Hahaha ay AllahımHerhalde bu gidisle oyle olacak
Ben de pazar gunu stadyuma maca gittiiimmmbjk trabzon derbisin (son smiley i yanlislikla koydum koydugum smileyi silemiyorum ya)
Hahaha ay Allahımİyi yapmışsın stres atmışsındır bol bol
Bana da lazım aslındaValla iyi oluyormus yaa boyle bagir cagir oh
Rabbim sanada nasip eder inşallah kuzum evlat cok baska bisiOyyyy masallahhhh,sen böyle anlatınca benim bile içim kımıl kımıl oldu
maşallah kuzuma lop lop olur artik kollari ayaklariOh oh maşallah yerim ben onun kollarını =)
temizlik ev işleri falan filan gündüzleri pek takılan olmuyorMerhabalar kizlar noruyonuz
kizlar aksamci herhal, ayni bende temizlikle ugrasiyorum niyeyse hic bitmiyo , kac cocuk var sendetemizlik ev işleri falan filan gündüzleri pek takılan olmuyor
merhaba canimMerhaba
bende de hiç bitmiyo benim daha ilk olcak seninkizlar aksamci herhal, ayni bende temizlikle ugrasiyorum niyeyse hic bitmiyo , kac cocuk var sende
merabaa nasılsınMerhaba
Benim 3 tane akillara zarar cocugum varbende de hiç bitmiyo benim daha ilk olcak senin
merabaa nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?