- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.401
Sen vermişsin coşkuyu.. o da devam etmişBen bişey yapmadım pinkoommm hep bu marga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen vermişsin coşkuyu.. o da devam etmişBen bişey yapmadım pinkoommm hep bu marga
Ben bişey yapmadım pinkoommm hep bu marga
Asla söylemem
Noldu yine
Ben bilmiyordum hiç bişey haberim dahi yoktuSen vermişsin coşkuyu.. o da devam etmiş
Bir de ne yaptım diyo. Özelim kalmadı KK öğrendi bugün ne yaptığımıBen ne yaptım ya
Arkadan balon sesi mi geliyordu yalancıBen bilmiyordum hiç bişey haberim dahi yoktu
Ben bişey yapmadim marka editör ya msjlarimla oynamissss aman allahim bu bir komplooooSen vermişsin coşkuyu.. o da devam etmiş
Suan dötümü kurtarma cabasindayim marga kusura bakma bu uğurda herşeyi yaparımBen az önce bizi ele verme dememiş miydim sana harbiii
için dışın harbiden harbi
Ben bişey yapmadim marka editör ya msjlarimla oynamissss aman allahim bu bir komploooo
Suan dötümü kurtarma cabasindayim marga kusura bakma bu uğurda herşeyi yaparım
Arkadan balon sesi mi geliyordu yalancı
Hoşgeldin nazben geldiimmm
Hoşgeldin naz
Benim çıkmam lazım sabah kontrol etcem geçmişi.. ensenizDeyim ona göreBen bişey yapmadim marka editör ya msjlarimla oynamissss aman allahim bu bir komploooo
Suan dötümü kurtarma cabasindayim marga kusura bakma bu uğurda herşeyi yaparım
Gidiyorum buralardan dönüyorum durmadanvedalaşır gibi bi halin var margam
Benim çıkmam lazım sabah kontrol etcem geçmişi.. ensenizDeyim ona göre
Gidiyorum buralardan dönüyorum durmadan
uyaann uyaannn uyaaannnn bitti ruyaaaa
Ben çok rüya görüyorum ya
eskiden ben de öyleydim, bikaç aydır göremiyorum hatta kafamın karışık olduğu durumlarda çok ruya görürdüm ben, çoğunlukla kafa karışıklığım çözüme ulaşırdı ama, artık yaşlandım sanırım göremiyorum
O zaman benim kafam hep karışık istediğim insanı rüyama sokabilme huyum var benim =D