- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.261
evet ya hayali çok güzel bakalım doğunca nasıl olcak bakalımAyyy çok az kaldiii. Minis Minis elleriylee sımsıkı tutunacak sanaRabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin insallahhh
Yandan. Nick değişirsen ö.m atmam sana yabancı diye
Amann bırakırım kocama uyurum dert mi o :)))ben görcem seni yavrum ilerde hamile kaldında uykum vaaar uyuyamıyorummm diceksin bugünlerini kıymetini bil yavrimmm
Haber veriyorum ya işte, yapacağım nicki bile söyledimAyyy çok az kaldiii. Minis Minis elleriylee sımsıkı tutunacak sanaRabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin insallahhh
Yandan. Nick değişirsen ö.m atmam sana yabancı diye
ÖylemiyimYaaa salaksiinnn bilyosun dimi
haaa kocanda bakardı ölee bekle sen nerde öle bi dünya mı varmışAmann bırakırım kocama uyurum dert mi o :)))
Haber veriyorum ya işte, yapacağım nicki bile söyledim
Öylemiyim
Evlenmeden önce hayallerimi sayardım, şöyle olcak, böyle olcak diye.. Evli arkadaşlarım böyle hayaller kurma, hayal kırıklığı yaşarsın derdi, acabalarım olmuştu onlar konuştukça, tabi niyetleri iyi, amaç beklentimi yüksek tutmamamı sağlamak.haaa kocanda bakardı ölee bekle sen nerde öle bi dünya mı varmış
Ayy ben bile heyecanlandim,ne kadar büyük bir mucizevar içinde farkindasin değil mıevet ya hayali çok güzel bakalım doğunca nasıl olcak bakalım
Evet, oylesinHaber veriyorum ya işte, yapacağım nicki bile söyledim
Öylemiyim
Rabbim daim etsin inşallah kuşummEvlenmeden önce hayallerimi sayardım, şöyle olcak, böyle olcak diye.. Evli arkadaşlarım böyle hayaller kurma, hayal kırıklığı yaşarsın derdi, acabalarım olmuştu onlar konuştukça, tabi niyetleri iyi, amaç beklentimi yüksek tutmamamı sağlamak.
Neyse evlendim; Olacak diye düşündüğüm herşeyi eşim yaşattı çok şükür, arada gelip gırgırına öküz dediğime bakma, eşim vicdanlıdır, kıyamaz bana, Allah razı olsun elinden geldiği her yardımı yapar. Bu yüzden içim rahat
rabbim daim etsin bebeğim bebek oluncada istekelerin olur inşallahEvlenmeden önce hayallerimi sayardım, şöyle olcak, böyle olcak diye.. Evli arkadaşlarım böyle hayaller kurma, hayal kırıklığı yaşarsın derdi, acabalarım olmuştu onlar konuştukça, tabi niyetleri iyi, amaç beklentimi yüksek tutmamamı sağlamak.
Neyse evlendim; Olacak diye düşündüğüm herşeyi eşim yaşattı çok şükür, arada gelip gırgırına öküz dediğime bakma, eşim vicdanlıdır, kıyamaz bana, Allah razı olsun elinden geldiği her yardımı yapar. Bu yüzden içim rahat
evet farkındayım hep mücizem diyorum bugün anlatttım ya sanaAyy ben bile heyecanlandim,ne kadar büyük bir mucizevar içinde farkindasin değil mı
Evet, oylesin
Olsun,yabancıların ben
Aminn Allah hepimize nasip etsinrabbim daim etsin bebeğim bebek oluncada istekelerin olur inşallah
evet farkındayım hep mücizem diyorum bugün anlatttım ya sana
amiiin ecmaiin canım benimAminn Allah hepimize nasip etsin
Oooo mascaraa hoş geldinn
hoşbuldumm :)Oooo mascaraa hoş geldinn
Iyiyiz efenim,siz?hoşbuldumm :)
nasılsınız
SelaaammmmSelamm
naber persoooSelamm
Selam canim nabernaber persooo
bende iyiyim öyle takılıyorum işteIyiyiz efenim,siz?
Selaaammmm
Ne zamandır takilmiyordun buralarabende iyiyim öyle takılıyorum işte
Ay iyiyim cnm hahah kafa gidiknaber persooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?