- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.241
Ciddi mıEvet onlardanım :)) Ama bazen kaprisli konuşuyorsun, bazen ironi yapıyorsun, bazen psikopatlık yapıyorsunHer duygu durumunda anlıyorum ne demek istediğini
Alt tarafı nerdesin diye sordum olay oldu
Söyledim ya unuttun mu?Ciddi mıbunca zaman neden soylemedin ama ben ne yaparsam türkçe yapıyorum
Soylemedin ışteSöyledim ya unuttun mu?Sanki bana Istanbul Türkçesi kullanıyorsun
Hatta ne zaman söylediği mi bile hatırlıyorum da, burdan söylemeyeyimSoylemedin ışteheee ben kroyum yani
IyıHatta ne zaman söylediği mi bile hatırlıyorum da, burdan söylemeyeyim
rica ederim canım herşey yoluna girer inşallahAhhh kiyamammmm bebegiimmmherşeyin hayırlısı be tatlım zamanı gelmedi benim için demek daha...şu sıralar bebekten daha büyük sorunlarım var ailevi ondan bu depresif hallerim... teşekkür ederim yazdıkların ve güzel dileklerin iciinnn
selam pinki pinkiSelam ahali
Akrep kadını yapayım mı niciki mi? Beni tanıyan burcumla tanıyor nasılsarica ederim canım herşey yoluna girer inşallah
selam pinki pinki
onu nerden çıkardın kızAkrep kadını yapayım mı niciki mi? Beni tanıyan burcumla tanıyor nasılsa
Bilmem hazır hakkım varken değişsem mi dedim..onu nerden çıkardın kız
Insallah tatlimmrica ederim canım herşey yoluna girer inşallah
sen bilin değiştir istersen canımBilmem hazır hakkım varken değişsem mi dedim..
Yok değişme iyisin böyleBilmem hazır hakkım varken değişsem mi dedim..
Insallah tatlimmnaber nasılsın?
Neyse biraz daha geçsin sonra bakarım :)))sen bilin değiştir istersen canımnico gbi olmasında
Sanki yapıştı gibi üstüme demiYok değişme iyisin böyle
Neyse biraz daha geçsin sonra bakarım :)))
Bugün sabah 11 de uyuyup 3,30 da harbimin güzel sesiyle uyandımsen bilirsin canım bugun kaça kadar uyudun bakem
ben görcem seni yavrum ilerde hamile kaldında uykum vaaar uyuyamıyorummm diceksin bugünlerini kıymetini bil yavrimmmBugün sabah 11 de uyuyup 3,30 da harbimin güzel sesiyle uyandım
Telefonum çalmasa geceyi bulurduk herhalde
Ayyy çok az kaldiii. Minis Minis elleriylee sımsıkı tutunacak sanahamdolsun işte zaman daraldıkça sıkınıtlar artıyor
Yandan. Nick değişirsen ö.m atmam sana yabancı diyeSanki yapıştı gibi üstüme demi
Yaaa salaksiinnn bilyosun dimiBugün sabah 11 de uyuyup 3,30 da harbimin güzel sesiyle uyandım
Telefonum çalmasa geceyi bulurduk herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?