• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende annemin pacasina yapisirdim alsın diye :KK45:
Pantolonada aynı şekilde şeritler koyabilirsin. Bel,diz kapağı,bilek bölümüne koysan tutar,düşmez bence
deneyeyim en iyisi. birazcık büyükçe yapacağım tahtaya asıcam bütün çocuklar görsün diye. inşallah tutar.

yazık ya ne güzel oyunlar oynardık
nasıl bişiler düşünüyordun bence yapıştır çıkar tarzı olabilir
o şeritlerle tutturmayı düşünüyordum ama pantalon biraz sıkıntılı olacak gibi. olmazsa oyun hamuru tarzı şeyler oluyor onlarla yapıştr çıkar tarzı birşey yapayım.

o şeritlerle tutturmayı düşünüyordum ama pantalon biraz sıkıntılı olacak gibi. olmazsa oyun hamuru tarzı şeyler oluyor onlarla yapıştr çıkar tarzı birşey yapayım.
olabilir canım bi bak bakalım raptiye veya mıknatıslı bişi de olabilir mı

Is is ve iss monacodaydim dun gece geldim cnm..
Ayy az kaldi senin dimi :KK71: bebis geliyoo
maşallah yavrum bi ordasın bi burdasın eveet kızımın gelmesine az kaldı aaceleci gibi biraz dua ediyorum bu sene doğum günümde kucağıma kızımı alayım diyorum :anneadayı::KK46::KK51:

maşallah yavrum bi ordasın bi burdasın eveet kızımın gelmesine az kaldı aaceleci gibi biraz dua ediyorum bu sene doğum günümde kucağıma kızımı alayım diyorum :anneadayı::KK46::KK51:
Insallah gonlune gore olur kuzum saglikla ins.
Yapicak bisey yok evimde oturmayi ozluyorum sevgilimle ve kopuslerimle yerlerde yuvarlanmayi :KK51:

Insallah gonlune gore olur kuzum saglikla ins.
Yapicak bisey yok evimde oturmayi ozluyorum sevgilimle ve kopuslerimle yerlerde yuvarlanmayi :KK51:
amiiin inşallah canımm ya öledir tabii ya biz bikaç günlüğüne gidip geliyoruz bazen ev rahatlığını özlüyoruz seninki daha fenaa

margaya sormak lazım o nerde ki
istanbulda mı kendi evinde mi

Onu da bilmiyorum cok girmiyorum ki sahi o nerde kizzz margaaariinn nirdesinn :KK69:

Selam maskaram :KK54:selam persomm:KK54:

Hayır istanbulda değilim kendi evimdeyim : ) hasta bir şekilde yatak döşek yatıyorum şuan..
Laydyi sormuşsunuz , iyi kendisi çok şükür.
KK ya uğramıyor artık dizi falan izliyor aynı tas aynı hamam..

Sizler napıyorsunuz bakayım.. Ben hep buralardayım ama sizler yoksunuz
Hem grip hem adet aynı anda buldu beni bugün of..:KK43:

Daha var ya o_O Yuzuklerimiz nasıl ? :KK23:
EzQM89.jpg

Merhaba Nicom

Hayırlı olsun =) Yüzükler de takarmışşşşş gelin olup gidecekmiymişşşşş oy oy...

Mutluluklar dilerimm

Yalnız niye sol elinize takdınız, sol ele evlenince takılmıyor muydu. :)

Anca kalkabildim yataktan ateşim var çok fena..
Annem ilaç getirdi, elimi yüzümü yıkadım kalktım sıkıldım yatmaktan of ruhu ruhsuz olan insan :63:
Sensin ruhsuz:63: Benden başka herkesi alıntıladın:KK47:
Ateşin varsa, sıkı sıkı giyinme, soğuğa yakın ılık suyla duş al, üstünü aç:KK60:

Back