• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bak ben sana kendimden ornek veriyim ben senelerdir pko hastasiyim dr biri bana dedi ki kizim senin cocugun olmaz ben kaldim olece ondan sonra zaman gecti esimle evlencez ogrenciyken evlendik cocuk planimiz yok ama korunsak mi bilemedim kv bi hap dedi onla korunduk 7ay okul da bitmek uzere diye esimin israriyla hapi biraktim biraktim ay hamile kalmisim ikimizinde bole bi umidi yoktu ne zaman olursa dedik rabbim bize ummadimiz anda verdi sana da rabbim nasip etcek inşallah:anneadayı:

Bebisim rabbim kulluna en skisitigi anda yetisirmis artik olmuyo hersey bitti gibi geldi zamanlarda kulu hala kendinden umidini yitirmezse istedini verirmis dualarim seninle :KK36:hissediyorum vuslat yakin sana rabbimin izniyle

Bak ben sana kendimden ornek veriyim ben senelerdir pko hastasiyim dr biri bana dedi ki kizim senin cocugun olmaz ben kaldim olece ondan sonra zaman gecti esimle evlencez ogrenciyken evlendik cocuk planimiz yok ama korunsak mi bilemedim kv bi hap dedi onla korunduk 7ay okul da bitmek uzere diye esimin israriyla hapi biraktim biraktim ay hamile kalmisim ikimizinde bole bi umidi yoktu ne zaman olursa dedik rabbim bize ummadimiz anda verdi sana da rabbim nasip etcek inşallah:anneadayı:

Ahhh kiyamammmm bebegiimmm :KK60: herşeyin hayırlısı be tatlım zamanı gelmedi benim için demek daha...şu sıralar bebekten daha büyük sorunlarım var ailevi ondan bu depresif hallerim... teşekkür ederim yazdıkların ve güzel dileklerin iciinnn :KK60:

Back