- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #59.221
Bende beyaz altın tercih ettim.. Spor giyiniyorum çünkü, sarıda da gözüm var :))Amin canım inşallah ya sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beyaz altın tercih ettim.. Spor giyiniyorum çünkü, sarıda da gözüm var :))Amin canım inşallah ya sağol
bende sarı sevmiyorum. Beyaz tercihim. Gerci bu gumus amaBende beyaz altın tercih ettim.. Spor giyiniyorum çünkü, sarıda da gözüm var :))
Altınıda nasip olur inşallah, erkek zaten altın takmaz, Kendi yüzüğünün beyaz altınını alırsın sadece.. Marsafta olmamiş olurbende sarı sevmiyorum. Beyaz tercihim. Gerci bu gumus ama
Sanada günaydın kahvaltıda ne var bakalııım.sormadan ben söylim közlenmiş tomat yumurtalı eppek cucuk bitti .bukadarGünaydın
ben sadece kozlenmis tomat aliyimSanada günaydın kahvaltıda ne var bakalııım.sormadan ben söylim közlenmiş tomat yumurtalı eppek cucuk bitti .bukadar
Rüzgaaaarrr sen nerelerdesin kız =)sen beni hatırlamazsın ama ben seni unutmadım naber
Beyaz altın daha pahalı canım Bakalım ya o günlere bir gelelim deAltınıda nasip olur inşallah, erkek zaten altın takmaz, Kendi yüzüğünün beyaz altınını alırsın sadece.. Marsafta olmamiş olur
AynıNasıl oldun harbişko
Bebisim rabbim kulluna en skisitigi anda yetisirmis artik olmuyo hersey bitti gibi geldi zamanlarda kulu hala kendinden umidini yitirmezse istedini verirmis dualarim seninle hissediyorum vuslat yakin sana rabbimin izniyle
Bak ben sana kendimden ornek veriyim ben senelerdir pko hastasiyim dr biri bana dedi ki kizim senin cocugun olmaz ben kaldim olece ondan sonra zaman gecti esimle evlencez ogrenciyken evlendik cocuk planimiz yok ama korunsak mi bilemedim kv bi hap dedi onla korunduk 7ay okul da bitmek uzere diye esimin israriyla hapi biraktim biraktim ay hamile kalmisim ikimizinde bole bi umidi yoktu ne zaman olursa dedik rabbim bize ummadimiz anda verdi sana da rabbim nasip etcek inşallah
Bebisim rabbim kulluna en skisitigi anda yetisirmis artik olmuyo hersey bitti gibi geldi zamanlarda kulu hala kendinden umidini yitirmezse istedini verirmis dualarim seninle hissediyorum vuslat yakin sana rabbimin izniyle
Bak ben sana kendimden ornek veriyim ben senelerdir pko hastasiyim dr biri bana dedi ki kizim senin cocugun olmaz ben kaldim olece ondan sonra zaman gecti esimle evlencez ogrenciyken evlendik cocuk planimiz yok ama korunsak mi bilemedim kv bi hap dedi onla korunduk 7ay okul da bitmek uzere diye esimin israriyla hapi biraktim biraktim ay hamile kalmisim ikimizinde bole bi umidi yoktu ne zaman olursa dedik rabbim bize ummadimiz anda verdi sana da rabbim nasip etcek inşallah
Selam pinkooommmmSelam ahali
Hardasan gadanalamSelam pinkooommmm
Noluyor laannnHardasan gadanalam
Sen benim dilimi nasıl anlamazsın Ben seni anlıyorum amaNoluyor laannn
Azeri misin kız sen? E ben turkce konuşuyorum,anlaman normal değil miSen benim dilimi nasıl anlamazsın Ben seni anlıyorum ama
Evet onlardanım :)) Ama bazen kaprisli konuşuyorsun, bazen ironi yapıyorsun, bazen psikopatlık yapıyorsun Her duygu durumunda anlıyorum ne demek istediğiniAzeri misin kız sen? E ben turkce konuşuyorum,anlaman normal değil mi