- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.101
Ben sözlü olduğumdan kv var ama eltim yok görümcem var uyar mıHiç yani, anlatacak kv yok, elti yok, ne sıkıcısınız
Uyar aslında :) Görümcede az değilBen sözlü olduğumdan kv var ama eltim yok görümcem var uyar mı
Şimdilik sesi çıkmıyor benden küçük zatenUyar aslında :) Görümcede az değil
ee evlenırken gelırım soylee beldn kabarık bır gelınlıkk ısterımmm :)Sen yap, biz yiyelim 

Moda evim var canim,gelinlikciyim ben :) sagol,Allah razi olsun :)
saol bebem :)Kabul etmesek nolcek, düzeliyorsunuz sanki
Neyse sen ders çalışıyorsun, ondan affettim
Benim varda, ben daha fenayım, dert yanacaksa o yansınŞimdilik sesi çıkmıyor benden küçük zatenSenin var galiba eltin
Bumudur yani, prenses model mi hayalin :)ee evlenırken gelırım soylee beldn kabarık bır gelınlıkk ısterımmm :)
En iyisi zaten boşver kimseye yaranılmıyor bu hayattaBenim varda, ben daha fenayım, dert yanacaksa o yansın
İyi çok şükür, ben pek sorun çıkaran biri değilim, mümkün mertebe detaylara takılmıyorum, kv özünde iyi bir insan, anlaşmamız kolay oluyor o yüzden :)En iyisi zaten boşver kimseye yaranılmıyor bu hayattaKv ile aran nasıl :)
Allah bozmasın canım :) Benim de kv çok iyi bir insan ve gerçekten seviyorum inşallah evlenince değişmez çünkü kime söylesem evlende gör diyor da :)İyi çok şükür, ben pek sorun çıkaran biri değilim, mümkün mertebe detaylara takılmıyorum, kv özünde iyi bir insan, anlaşmamız kolay oluyor o yüzden :)
Değişmez canım, senin bakış açınla alakalı o durum :)Allah bozmasın canım :) Benim de kv çok iyi bir insan ve gerçekten seviyorum inşallah evlenince değişmez çünkü kime söylesem evlende gör diyor da :)
evet cnm prenses modelı straptez :)Bumudur yani, prenses model mi hayalin :)
el bı huy yaİyi çok şükür, ben pek sorun çıkaran biri değilim, mümkün mertebe detaylara takılmıyorum, kv özünde iyi bir insan, anlaşmamız kolay oluyor o yüzden :)
En harbinin kendi gelinliği o kadar kabarık ki, kocası zor yanaşmışevet cnm prenses modelı straptez :)
Valla canım sonradan böyle oldum, eşime aşık olduktan sonra yanine guz
el bı huy ya
sabırlısın bende sen gıbı olcam :)Valla canım sonradan böyle oldum, eşime aşık olduktan sonra yani
Sen olmasabırlısın bende sen gıbı olcam :)
boyle bır cevap beklıyodum zatenSen olma
Yani olda önce benim gibi dize getir
prenses modelı guzel olur dmıSen olma
Yani olda önce benim gibi dize getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?