İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Evliyim canım, 11 aylık:nazar: :) Çalışmıyorum, İstanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım.
oyss maşallah size tazecik gelnimm benmm :nazar: musmutlu olun inşallah evlilik nasıl bişi gı:KK53:
Tabikide canim ama kader diye bisi var daha kainat yaratilmadan once yazilmis rabbim sabrini versin canim sen hep hayirlisini dile
aynen bebegm öyle.. alınyazısı işte.. sen neler yapysn bakalım bugun cann bişier aşerdimi aşermek nsıl bişi :KK19:
hahahhaaha abla de banaaaa :KK70::KK70::KK70:
sen daha kucucuk mınıcık sın yeawrummm tamı tamına 4 ay 8 gun buyugum senden :KK53::KK53::KK53:
ammanın görende 20 yaş felan büyük sanacak :63: hadi len ordan abla diyecekmişim senin anan güzel mi :confused:

oyss maşallah size tazecik gelnimm benmm :nazar: musmutlu olun inşallah evlilik nasıl bişi gı:KK53:

aynen bebegm öyle.. alınyazısı işte.. sen neler yapysn bakalım bugun cann bişier aşerdimi aşermek nsıl bişi :KK19:

ammanın görende 20 yaş felan büyük sanacak :63: hadi len ordan abla diyecekmişim senin anan güzel mi :confused:
Valla çok güzel canım, Doğru insanla evlilik dünyanın en güzel şeyi, çok şükür ben bu konuda şanslı olanlardanım, darısı ve daha iyisi bekarların başına:KK36: Kısacası tavsiye ediyorum :)

guzel gercekten hakkını yıyemem
kızım buyukmuyum buyugum senden once dunyaya geldım mı gekldım
sen daha aglamayı beceremıyoken bn neler yapıyodum 4 aylıktım:D

Back