- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.921
Ne oldu ki?Yap bakalım tao temizlik iyidir ben annem temizlik hastası gorsen bi hergün is görüyor yanapym canm caslyrm ya .. kotym bugün islmle ilgili felan sorun çıktı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu ki?Yap bakalım tao temizlik iyidir ben annem temizlik hastası gorsen bi hergün is görüyor yanapym canm caslyrm ya .. kotym bugün islmle ilgili felan sorun çıktı
![]()
Yavrym bu kadar bunalim takilma olanda hayir vardir de gec degilse erkenden yaslanirsin bakHayır canm uzun dnem psikolojm alt üst oldu isim var jafam dgilir diyodm ordada sorun çıktı. .
Canm resmi bir kurumda genel sekreter olarak caslydm. Bir aydır enistem başkanı buranin ama ben babamdan yetim aylığı olum aylığı alyrm eğer sigortam olr ise Maasim kesilecek burdada sigorta sorunu oldu sigoeta girism olmasi lazm imis olmassa olmuyor bizde başkasını gösterelim sigorta li ben calsym yine dedim onunda cok cezası var ne yapacaz blmyrm haklsn rabbim herseyin en hayırlısı ni verirNe iş yapıyorsun? Vardır canım bi hayır belki karşına daha iyi fırsat çıkacak, sen hep hayırlısını iste, bunaltma kendini
Ag be canm valla doğru diyorsun hep dert heo sknti Coktum iyice dediğin gibi kafamada cok takiyormYavrym bu kadar bunalim takilma olanda hayir vardir de gec degilse erkenden yaslanirsin bak![]()
Sevgili konusunu cok dert etme askerlik kadin ve erkegin gercek yuzunu gostertir olaya burdan bak canim is konusunda da birini secmen lazım suan calistin sirkete denetim gelse ceza yer o yuzden duzenli bi is istiyorum dersen devletin verfiginden vazgeccen ya da calismiycan canimAg be canm valla doğru diyorsun hep dert heo sknti Coktum iyice dediğin gibi kafamada cok takiyorm![]()
Herkesin bi ilk sigortalı olduğu zaman var demi, seninkide bugün olacak, nesi zor ki bunun anlamadım.Canm resmi bir kurumda genel sekreter olarak caslydm. Bir aydır enistem başkanı buranin ama ben babamdan yetim aylığı olum aylığı alyrm eğer sigortam olr ise Maasim kesilecek burdada sigorta sorunu oldu sigoeta girism olmasi lazm imis olmassa olmuyor bizde başkasını gösterelim sigorta li ben calsym yine dedim onunda cok cezası var ne yapacaz blmyrm haklsn rabbim herseyin en hayırlısı ni verir![]()
Canm devletin verdgnden vazgecmem saçma olmazmi bana zaten geliyor o para neden ben calisip kazanym ki haklsn canm dediğin gibi ben düşünüp karar verym erkek arkadasm askerde ikende cok düşünme firsatm olacak ilişki mizi birazda akisina birakym demi hersey olacağına varirmis zatenSevgili konusunu cok dert etme askerlik kadin ve erkegin gercek yuzunu gostertir olaya burdan bak canim is konusunda da birini secmen lazım suan calistin sirkete denetim gelse ceza yer o yuzden duzenli bi is istiyorum dersen devletin verfiginden vazgeccen ya da calismiycan canim
Aynen oyle canim otur kendini bunaltmadan dusunnCa
Canm devletin verdgnden vazgecmem saçma olmazmi bana zaten geliyor o para neden ben calisip kazanym ki haklsn canm dediğin gibi ben düşünüp karar verym erkek arkadasm askerde ikende cok düşünme firsatm olacak ilişki mizi birazda akisina birakym demi hersey olacağına varirmis zaten
Canikom zaten devletten sigortali kendi calistigiyla devletin sagladi imkanlari kendine saglayamazHerkesin bi ilk sigortalı olduğu zaman var demi, seninkide bugün olacak, nesi zor ki bunun anlamadım.
Sigortan olursa maaşları alamazsın doğru, millet sigorta ister sende tam tersi :)
O zaman çalışmayacak :)Canikom zaten devletten sigortali kendi calistigiyla devletin sagladi imkanlari kendine saglayamaz
Onemli degil canim sen kendini fazla kasiyosun ondan bitmiyor gibi geliyo sanaKusura bakmayın kızlar sizide sktm biraz ee daha daha anlatn bakalım dertler bitmiyor işte![]()
Topikimizden adam mı kaldırıyorsun
Aynen işte onun kararina kalmis artikO zaman çalışmayacak :)
Ömür boyu değil ki evlendiğin zaman kesilecek o maaş..Canm ama yetim aylığım kesilecek. . Ben zaten devletten bir milyar maas alyrm durum böyle iken neden o parayi caslip alym ki demi ömür boyu da babamin sigortasndan yararlanacam neyse bakalm ha yirlisi olsn dediginiz gibi vardır bundada bir hayır :)
evet ama ohoo benm evlenmeme daha cok vr ya :)Ömür boyu değil ki evlendiğin zaman kesilecek o maaş..