- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.621
Evet dersem kesin problemini anlatırsın o yüzden hayır diyeyeyim dinlememek için..
Eda sen aile ve sosyal politikalar bakanı mısın
Nasıl olmuyor sağlık probleminiz mi var ? Var ise niye tedavi görmüyorsun ?
çok mutsuz görüyorum snei dünden beriBende öyle
Dün konuştuklarımın hepsine canım
Evet çok hoş
Yani ben kendi kendime buldum, kabızlıktan çok çekiyorum.O yağlı salatalığı tuzlayıp yediğimde ardında üstüne bir bardak su içtiğimde ki karnımdan gelen sesleri anlatamam. Mutluluktan kafamı duvarlara , wc ye ise koşarak gidiyorum haha
Hiçte bileSadece çocuk düşünme dediğin için dedim.
çok mutsuz görüyorum snei dünden beri
Düşünmesin tabi , gerçi bizim lafımızla olacak iş değil o. Kendileri bilir.Ama yaşı daha çok küçük..
Yapın desem daha mı iyi olacaktı 17 yaşında olan bir kız için ?
Anladım canım sıkma sen kendini ,hem erken olduğu için biraz düzene girdikten sonra tekrar denersiniz,Allah hayırlısınız versin..yok benm yaşm küçük ya ondan bi de adet düznsizliği var o yüzden yani :26::26:
Ecrin görüyorsun demi , nasıl hortlak görmüş gibi açtı küçük zenci gözlerini... Hahaha
Ne yapayım be ecrin dedim ya aslında şu aralar gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum ama iyi olmak içinde uğraşıyorum.Havalardan herhalde, içim bunalıyor...
O konuda hemfikirim senle canım
Evet ya sebebini bilmediğim bir hüzün var içimde
laann azcık yawaş olun yetişemedmmgördüm canım he yaa kötü ama alışcan artık gtti mi ??seninki nerdeydi??kısa mı?uzun mu??haaahaaa ne çok soru sordmmm
Sorun yok nigga, devam sohbete..
hayırlara gitsin canımmm geçer inşallah
çok mutsuz görüyorum snei dünden beri
aahaah
aa iyi fikirmiş benim öyle bir sorunum yok çok şükür ama aklımda bulunsun
Nigga ne ya
Amin canım :26:
Niye bunu anlattığım kişiler bana tekrardan sorar, anlatmıyorum len ıh çatlada patla..
Topiğine uğra, orada kişisel bilgilerim mevcut bak gör
Sonra Döndüm Aynaya Baktım Ve Dedim ki; "Sen Ne Güzel Şeysin,Seni Üzenler Zıkkımın Kökünü Yesin"
bir üyede gördüm aahahah ne kadarda doğruu
Kardeşlik anlamında kullanırlar ya , hiç mi yabancı müzik dinlemezsin sen hey nigga derler sözlerde falan !hep isyna hep isyan nereye kadar
pis misin len sennanlatsan ölür müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?