• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çok mutsuz görüyorum snei dünden beri :ssz::ssz:
Dün konuştuklarımın hepsine canım :31::16:

Evet çok hoş :16:
:16::16::16:
Yani ben kendi kendime buldum, kabızlıktan çok çekiyorum.O yağlı salatalığı tuzlayıp yediğimde ardında üstüne bir bardak su içtiğimde ki karnımdan gelen sesleri anlatamam. Mutluluktan kafamı duvarlara , wc ye ise koşarak gidiyorum haha:27::27::27:

aahaah :9::9:

aa iyi fikirmiş benim öyle bir sorunum yok çok şükür ama aklımda bulunsun :23::23:

Ecrin görüyorsun demi , nasıl hortlak görmüş gibi açtı küçük zenci gözlerini... Hahaha:12:

Ne yapayım be ecrin dedim ya aslında şu aralar gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum ama iyi olmak içinde uğraşıyorum.Havalardan herhalde, içim bunalıyor...

laann azcık yawaş olun yetişemedmm:1:gördüm canım he yaa kötü ama alışcan artık gtti mi ??seninki nerdeydi??kısa mı?uzun mu??haaahaaa ne çok soru sordmmm:52:

laann azcık yawaş olun yetişemedmm:1:gördüm canım he yaa kötü ama alışcan artık gtti mi ??seninki nerdeydi??kısa mı?uzun mu??haaahaaa ne çok soru sordmmm:52:

Niye bunu anlattığım kişiler bana tekrardan sorar, anlatmıyorum len ıh çatlada patla..:19:
Topiğine uğra, orada kişisel bilgilerim mevcut bak gör :19:

çok mutsuz görüyorum snei dünden beri :ssz::ssz:

:16::16::16:

aahaah :9::9:

aa iyi fikirmiş benim öyle bir sorunum yok çok şükür ama aklımda bulunsun :23::23:

İyi fikir olmaz mı be , hafiften acıkıyorum galiba..
ne yesem acaba..
Kahvaltılık yiyesim yok başka bişiler yapsam mı ki , yorulur muyum ki :27::27::27:

Sonra Döndüm Aynaya Baktım Ve Dedim ki; "Sen Ne Güzel Şeysin,Seni Üzenler Zıkkımın Kökünü Yesin"

bir üyede gördüm aahahah ne kadarda doğruu :60::60:

Back