• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yaa belli zatii ne zaman görsem yedini yazıonnnn:9:walaa önceden bende pek yemezdm ama sewmediimden diil kılçıklı diee şimdi herkesten önce yiyoommm:1:

Bu ön yargımı yeneceğim ama, bizimkiyle balık yemeye gideceğim.
Dedim ona ik mik etsemde tut kolumdan götür dedim, her seferinde niyetlenip başka bi yere oturtuyordum bu sefer olmasın dedim..
O kılçıklar takılır diye korkuyorum zaten..

ben seni hatırlayamadım neden bilimiyorum cok sitemli konuşuyorsun canım birşey mi var eğer varsa acık acık söyleyebiilrsin
eylül sen hatırlıyormusun?

Yok be canım. Bir şey yok ben hep böyle yazıyorum. Sana kasıtlı değil :50: Tanıştık sadece. :16:

Sen benide hatırlıyor musun ? :ssz: ben farklı bir isimle takılıyordum burda..:ssz: hani nikotinli margarin _ margarikotin.. hatırladın mı :ssz:

Aaa seni hatırladım. :31: Ama sadece ismini. Pek konuşmamıştık demek ki konuşsak hatırladım. Arkadaşlarımda vardın.

Bu ön yargımı yeneceğim ama, bizimkiyle balık yemeye gideceğim.
Dedim ona ik mik etsemde tut kolumdan götür dedim, her seferinde niyetlenip başka bi yere oturtuyordum bu sefer olmasın dedim..
O kılçıklar takılır diye korkuyorum zaten..

yaa git tabii şu büyük balıklar çok lezzetlii bak ortada ki kılçıgı çıkarınca başka kılçık kalmıyoooo:1:

Back