- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #3.661
Bende yemek yapmaya çalışıcam..
ne yapcenn bakım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yemek yapmaya çalışıcam..
orda m tanışmıştık ben seni hiç hatırlamıyom ki ama nickinimi değiştirdin
yaa belli zatii ne zaman görsem yedini yazıonnnnwalaa önceden bende pek yemezdm ama sewmediimden diil kılçıklı diee şimdi herkesten önce yiyoommm
Hayır ben hep bu isimdeydim Ben seni hatırlıyorum çok net.
Hayır ben hep bu isimdeydim Ben seni hatırlıyorum çok net.
ben seni hatırlayamadım neden bilimiyorum cok sitemli konuşuyorsun canım birşey mi var eğer varsa acık acık söyleyebiilrsin
eylül sen hatırlıyormusun?
Sen benide hatırlıyor musun ? ben farklı bir isimle takılıyordum burda.. hani nikotinli margarin _ margarikotin.. hatırladın mı
Sen benide hatırlıyor musun ? ben farklı bir isimle takılıyordum burda.. hani nikotinli margarin _ margarikotin.. hatırladın mı
Yok be canım. Bir şey yok ben hep böyle yazıyorum. Sana kasıtlı değil Tanıştık sadece.
Bu ön yargımı yeneceğim ama, bizimkiyle balık yemeye gideceğim.
Dedim ona ik mik etsemde tut kolumdan götür dedim, her seferinde niyetlenip başka bi yere oturtuyordum bu sefer olmasın dedim..
O kılçıklar takılır diye korkuyorum zaten..
yazıyı elmayra neden begendiki onunla ne alaka:26::26::26:
ben hiç birşey anlamıyorum su an:26:
yaa git tabii şu büyük balıklar çok lezzetlii bak ortada ki kılçıgı çıkarınca başka kılçık kalmıyoooo
Gerçekten seni hatırlayamadım neden bilmiyorum ya peki neden gitmiştin sonra:26::26:
ayrıca sen elmayrayı tanıyon mu sen öyle yazınca begendide kendisi:26:
Aaa seni hatırladım. Ama sadece ismini. Pek konuşmamıştık demek ki konuşsak hatırladım. Arkadaşlarımda vardın.
La ne atarlanıyorsun beğenir beğenmez niye beğendin diye hesap mı sorucaksın..
Alınganlaştın yine..
Elmayrayla da tanıştım konuştum sadece neden beğendiğini bilmiyorum.
yaa git tabii şu büyük balıklar çok lezzetlii bak ortada ki kılçıgı çıkarınca başka kılçık kalmıyoooo
Yes . Ben seni hatırlıyorum ama..
yuk la bi soruyum didim merak ettim de nesem tamamm