• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sıkmanın ne oldunu bilimyon mu yuh:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
afiyet olsunnn löp löp kilo olsunn
bu arada jagger hanımda uyandıııı:9::9::9::9:
kıskancan tabiiikigg:51::51:
yokk bilmiyorum :53:

yokk kilo olmasıjn :41::41:
kıskandım hıı hııı :63: gördüm jagger i :9::16:
Birazdan gözlerin düşer, çalışanların yemeğine yoğurt koymamaları lazım verim alamazlar..
Of of bu kafam harcanıyo boş şeylere.. :27:

yok kız bana etki etmiyor ayran da içtim :9:

Niyeyse bana da etki etmiyor yoğurt yiyorum ayran içiyorum uykum gelsin diye hemde her gece..

Bak mesala her gece yaptığım birşeyi daha sizinle paylaşayım.
Ben her gece çıtır salatalıkları ince ince keser, üstüne yağ döker , bol tuzlar her gece yatmadan önce yerim..

Salatada pek yemiyorum..

gözleme dedin de aklıma ne geldi :90:

bir kere annemle bir yerde gözleme yiyelim dedik neyse benimki geldi yiyorum anneminki de geldi tuz koyuyordu tuzun kapağı bir açıldı ama gözleme boydan boya masa falan tuz oldu annem bir sinirlendi üstüm battı diye :60:

sonra yenisini getirdiler anneme diyorum o tuzlu gözlemeyi ödiyceksin mecbur dökmeseydin tuzu onlara ne :60:

ahaaha :60: :60:
ay ne kötü olmuştur o ya puhahahahahhhhhh:27::27:
ne koymuştur yemedi gözlemenin parasını ödemek
bende bikere iş yerine çorba söyledim di çorbam döküldü aç kaldım dı biliyon muuu:27::27:

hoşbuldum canımm :1:napıyonuzz bakimmmm

napalımm tatlım sohbet muhabbet sen napıyon yememm geldi benim onu yiyecemmm
senle tanışmamıştık anlatıver kendini:51::51::51:

nasıl bilimyon saka mı yapıyon ya:53::53::53::53::53:
olsun olsunnnn domdom gibi ol da gör gününü:41::41:
Yi beni yi beni :1:
Düner yidim ben :56:

yi beni recep öp beni recep geldi aklıma puhahahahah :60: :60: :27::27::27::27::27:

Yok ecrin sen geldin çıkmam ama gelmeseydin çıkacaktım.
Şu aralar askerlikle ilgili ne görsem morelim bozuluyor.Çok duygusallaştım herhalde özlem vurdu..

Bende iyiyim canım ne olsun..
Yaş kaçtı senin ?

kıyamam canımm yaa o bendede war walaaa :26:kim kimi engellemiş ben diilim wala bnm adım geçincee:47:

kıyamam canımm yaa o bendede war walaaa :26:kim kimi engellemiş ben diilim wala bnm adım geçincee:47:

Yahu ben sordum o soruyu ama tam net cevap alamadım akşam mune online olunca sorarımmmm yada deneriz.
ben şimdi gider sevgiyi engellerim bakalım yazdıklarımı görecek mi görürse engeli kaldırırım görmezsede engeli kaldırmam..hahaha:52::52::52::52::52:

Back