İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sende tikat et kendinnee
boğulmam kiiii kıskan sen oglim

naberrr nessmyy

niyekine:26: arkmdan yoksa suikast mı düzenliyonuz püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ne kıskancem lennn
Arabam var ki benim
fıratla bahattinin yeni diyaloglarını okudun mu
Bilmiyorum uykusuz olduğum için aklımdan her geçeni alıntılayıp yazıyorum aldırma gönül..
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: halini hiç iyi görmüyom:26::26::26::26:

selam,dilayım nasılsın canımm

Merhaba Melisciiiimmm
Iyidir canim sükür, sende iyisin umarim ...

Koy koy , şöyle patatesleri küp küp kesim , içine yumurta kırıp , peynir atıp , sucuk atıp , baharatlarını ilave edip karıştırıp getireyim sofraya.. Oh mis afiyet olsun

Bunu senmi hazirliycannn
Ozan ben hergün seninle kahvalti yaparim seninle vallah :111:

Güveç istiyor canım , içinde herşey olsun ha bir de bol tuzlu olsun.. Fırına pişmesi için ben götürmem ona göre..

tamammmmmmm bebeammmmmmmmm yanına tatlı olarak ne alırsın
Allam yareppim sen götürsen nolur lan herşeyi ben yapacam büüü
senden avrat neyin olmaz

Merhaba Melisciiiimmm
Iyidir canim sükür, sende iyisin umarim ...

Bunu senmi hazirliycannn
Ozan ben hergün seninle kahvalti yaparim seninle vallah :111:

Tabi ki de benim kahvaltılarım çok güzel olur her sabah ayrı bir lezzetle karşınıza çıkabilirim..
Tabi bunları sadece kartalımın yanındayken hazırlıyorum kendi evimde kendi boğazıma dikkat bile etmiyorum..

Çok güzel oluyor , küp küp keseceksin patatoları..
Bahararını en son ilave ediyorsun , harika oluyor denemediysen dene:)) Gerçi bilirsin 11 senedir mutfaktasındır ben kime söylüyor eh be jek

tamammmmmmm bebeammmmmmmmm yanına tatlı olarak ne alırsın
Allam yareppim sen götürsen nolur lan herşeyi ben yapacam büüü
senden avrat neyin olmaz

Künefe isterim ama sıcak getir.Altındaki kaşarı böyle erisin bitsin. Sonra en sevdiğim tatlı şeker pare isterim onun üsrüne büyüklerden bi ekler isterim.. Yapıcan mı ? Yapmazsan yersin yumruğu..

yaş 25 cnm.. oğlum war 4,5 yaşında.. ama bekarım ewli değilim
istanbulda yaşıyorumm tatlım

şemsiye vardı kızz pudra kullanmıyorum doğal güzelim ben puahahaha
Günaydinlarrrrr
Ben bi kahvaltimi edeyim
Kankaaaaaaaaaa günaydınnn ne var lan menü de kahvaltıdaa

olabilir jagger le planlar yapıyoruz dur bakalım
araban mı varr haniii yoo okumadım nasıll
Yok artık o ablanın benim gönlümde yeri..

hiii anladım canımmm

Künefe isterim ama sıcak getir.Altındaki kaşarı böyle erisin bitsin. Sonra en sevdiğim tatlı şeker pare isterim onun üsrüne büyüklerden bi ekler isterim.. Yapıcan mı ? Yapmazsan yersin yumruğu..

başka secenemm yok sanırımm eli mahkumm yapcemmmmmmmmmmm:18::18:
ama beraber yiyecez demi
tek başına yersin sen şimdi hepsini hain domdom

o kadar tatlıyı yicen miii :125::125::121:

Oh oh maşallah Allah bağışlasın. Bi kee daha maşallah , hı göz kalemi falan mı çekiyosun , akmayanlarından alırsın..
Su bazlı maskaraları çok seviyorum ben , hiç akmıyor.. Çok rahat oluyor hele ki yağmurlu havalarda..

ahahahahaah
günaydın canmmm
naptı yine bu jagger

Gece meraktan çatladım leydiyele wep cam açıcaz diye kıskançlık krizine girdi bide bi ünlüye benziyo diye delirtti beni söylemedi kim olduğunu hala yataktayım hasta hasta aşkolsun instçı jaqq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…