• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gece meraktan çatladım leydiyele wep cam açıcaz diye kıskançlık krizine girdi bide bi ünlüye benziyo diye delirtti beni söylemedi kim olduğunu hala yataktayım hasta hasta aşkolsun instçı jaqq

ahahahahahahhh yapar valla bu hain domdom herşey beklenir bundannnnnn:9::9:
Yemişliğim var aramızda kalsın bu :17:

var didi duydunuz mu millett:53::53::53::53::53::53::53::53:

Gece meraktan çatladım leydiyele wep cam açıcaz diye kıskançlık krizine girdi bide bi ünlüye benziyo diye delirtti beni söylemedi kim olduğunu hala yataktayım hasta hasta aşkolsun instçı jaqq

Ulan bi iyileşemedin he! en sonunda ben bakmaya gelicem sana ! yok söylemem akşamı bekle görürsün kime benzediğini...
Leydi benim canımın parçası , atlı karıncam lan tabi kıskanırım.. :19:

ahahahahahahhh yapar valla bu hain domdom herşey beklenir bundannnnnn:9::9:

var didi duydunuz mu millett:53::53::53::53::53::53::53::53:

Evet var, biz 20 liramızı benimkiyle tatlıya ayırıyoruz , diğer 20 lirası benim içeceklerime geri kalan 30 lira onun içeceklerine gidiyor.. Ciddiyim lan yedim valla bak yeminle..:17:

Son düzenleme:
Tabi ki de benim kahvaltılarım çok güzel olur her sabah ayrı bir lezzetle karşınıza çıkabilirim..
Tabi bunları sadece kartalımın yanındayken hazırlıyorum kendi evimde kendi boğazıma dikkat bile etmiyorum..

Çok güzel oluyor , küp küp keseceksin patatoları..
Bahararını en son ilave ediyorsun , harika oluyor denemediysen dene:)) Gerçi bilirsin 11 senedir mutfaktasındır ben kime söylüyor eh be jek :ssz:

Biliim bilirim ondan diyorum zaten, kahvalti rn sevdigim ögündür :46: hele bide böyle detayli oldumuuuu ohhhh ohhhhhh :56:
Ama ben biraz üsengecim iste yanliz olunca :1:

Yani herkese günaydın aslında jagger hariç :D

Günaydinnnn :3:

yaş 25 cnm.. oğlum war 4,5 yaşında.. ama bekarım ewli değilim
istanbulda yaşıyorumm tatlım
:31:
şemsiye vardı kızz pudra kullanmıyorum doğal güzelim ben puahahaha :27:

Kankaaaaaaaaaa günaydınnn ne var lan menü de kahvaltıdaa :56:

Tost var Kankaaaa :9:

Yemişliğim var aramızda kalsın bu :17:
oo maşallah canım :1:
bıktım sizdenn bıktımm hep plan hep hainlilk lan sıkım mı kafama:19::19::19::19::19::19:
aha iştee görmen mi hemde yeşil kiiii:55::55::55::55::55::55:
bak bi internetten gül gül ölürsün :27::27:
hayınlık yok ama suikast olabilerr :86::86::87::87:
yeşil haa iyiymiş :49::49: bakarım bir ara :1:
iyimm eylülümm sen naslsınn :)

iyiyim bende canım ne olsun hem iş hem laf yetişitiriyorum :1:

Evet var, biz 20 liramızı benimkiyle tatlıya ayırıyoruz , diğer 20 lirası benim içeceklerime geri kalan 30 lira onun içeceklerine gidiyor.. Ciddiyim lan yedim valla bak yeminle..:17:

Seninkini batırcan lenn eneee:53::53::53::53::53::53:
domdomsun iştee boşuna demiyokkkkk:39::39::39::39:
pühhh git şuraya bi utanda gel gavurun togimiii seniiiiiiiii:27::27::27:

Benim niye haberim yok la bu planlardan.. :19:

beraber yapmadınız mı
beni öldürceniz mi napcanız len bana:43::43:

Biliim bilirim ondan diyorum zaten, kahvalti rn sevdigim ögündür :46: hele bide böyle detayli oldumuuuu ohhhh ohhhhhh :56:
Ama ben biraz üsengecim iste yanliz olunca :1:

Günaydinnnn :3:

Tost var Kankaaaa :9:

Evet yalnız olunca insan iki lokma bişi atsa ağzına doyuyor valla..
Bende öyleyim , anneme sabahın köründe annecim gelirken bana çiğ köfte alır mısın dedim.
Ben çig köfte canavarıyım.AŞırı seviyorum.. Of.. sabahın köründe bile hiç birşey yemeden yiyorum ..

Oh oh maşallah Allah bağışlasın. Bi kee daha maşallah , hı göz kalemi falan mı çekiyosun , akmayanlarından alırsın..
Su bazlı maskaraları çok seviyorum ben , hiç akmıyor.. Çok rahat oluyor hele ki yağmurlu havalarda.. :12:

Ewett tatlım göz kalemi, rümel ve allık kullanırımm sadecee:12:
Teşekkür ederim cnm, yakışıklı bir paşam warr :55:

Su bazlı maske mii
:53:
Badana boyası gibi la o :60:

Seninkini batırcan lenn eneee:53::53::53::53::53::53:
domdomsun iştee boşuna demiyokkkkk:39::39::39::39:
pühhh git şuraya bi utanda gel gavurun togimiii seniiiiiiiii:27::27::27:

beraber yapmadınız mı
beni öldürceniz mi napcanız len bana:43::43:

Valla o kadar yememe rağmen maşallahım var ... :nazar: benim yerimde bi başkası olsa her gün böyle yese + bunun öncesinde adanaları pideleri götürse emin ol duba gibi olmuştu şimdi...:27:

Valla o kadar yememe rağmen maşallahım var ... :nazar: benim yerimde bi başkası olsa her gün böyle yese + bunun öncesinde adanaları pideleri götürse emin ol duba gibi olmuştu şimdi...:27:

senin o saçların yok mu o saçların
hala rapunzel gibimi maşşalah lan sana:nazar::nazar:
püpüüpüpüpüpüüpüüüpüüüppühh suladm yüzünü:27::27::27:

Ewett tatlım göz kalemi, rümel ve allık kullanırımm sadecee:12:
Teşekkür ederim cnm, yakışıklı bir paşam warr :55:

Su bazlı maske mii
:53:
Badana boyası gibi la o :60:

Maskara yazacaktım ne yazmışım ki kız :27: su bazlı maskaralar oluyo mesela bilirsin belki dur en bilindiğini söyleyim.Mesela avonda var drama diye. Mor bişi. Çok iyi , hiç akmıyor bende..

Evet yalnız olunca insan iki lokma bişi atsa ağzına doyuyor valla..
Bende öyleyim , anneme sabahın köründe annecim gelirken bana çiğ köfte alır mısın dedim.
Ben çig köfte canavarıyım.AŞırı seviyorum.. Of.. sabahın köründe bile hiç birşey yemeden yiyorum ..

Vallah bende coook severim ama sabah ac karinla degil :50:

Back