• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sende tikat et kendinnee :51: :51: :9:
boğulmam kiiii kıskan sen oglim :32::32::9:

naberrr nessmyy :3::3:

niyekine:26: arkmdan yoksa suikast mı düzenliyonuz püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:30::30::30::30::30::30::30:
ne kıskancem lennn
Arabam var ki benim:55::55::55::55:
fıratla bahattinin yeni diyaloglarını okudun mu :60: :60:
Bilmiyorum uykusuz olduğum için aklımdan her geçeni alıntılayıp yazıyorum aldırma gönül.. :36:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: halini hiç iyi görmüyom:26::26::26::26:

selam,dilayım nasılsın canımm:16::16:

Merhaba Melisciiiimmm :3::3:
Iyidir canim sükür, sende iyisin umarim ...

Koy koy , şöyle patatesleri küp küp kesim , içine yumurta kırıp , peynir atıp , sucuk atıp , baharatlarını ilave edip karıştırıp getireyim sofraya.. Oh mis afiyet olsun :ssz::56:

Bunu senmi hazirliycannn :56:
Ozan ben hergün seninle kahvalti yaparim seninle vallah :111:

Merhaba Melisciiiimmm :3::3:
Iyidir canim sükür, sende iyisin umarim ...

Bunu senmi hazirliycannn :56:
Ozan ben hergün seninle kahvalti yaparim seninle vallah :111:

Tabi ki de benim kahvaltılarım çok güzel olur her sabah ayrı bir lezzetle karşınıza çıkabilirim..
Tabi bunları sadece kartalımın yanındayken hazırlıyorum kendi evimde kendi boğazıma dikkat bile etmiyorum..

Çok güzel oluyor , küp küp keseceksin patatoları..
Bahararını en son ilave ediyorsun , harika oluyor denemediysen dene:)) Gerçi bilirsin 11 senedir mutfaktasındır ben kime söylüyor eh be jek :ssz:

tamammmmmmm bebeammmmmmmmm:56::56::56: yanına tatlı olarak ne alırsın:56::56::39::39:
Allam yareppim sen götürsen nolur lan herşeyi ben yapacam büüü
senden avrat neyin olmaz:ssz::ssz:

Künefe isterim ama sıcak getir.Altındaki kaşarı böyle erisin bitsin. Sonra en sevdiğim tatlı şeker pare isterim onun üsrüne büyüklerden bi ekler isterim.. Yapıcan mı ? Yapmazsan yersin yumruğu..:19:

Burasıda öyle her yerde yağmur var şu aralar. Kar yağacak diyorlar inşallah yağar da karın yine tadına bakarız..
Kız yağmurlu havalarda dışarı çıkıyorsan bencede makyaj yapma, yağmur damlacıkları yüzüne geldiğinde , eğer ki pudra kullanıyorsan çok kötü bi görünüme sebeb oluyor..

İyi yapmışın , yaş kaç bu arada.. ?
yaş 25 cnm.. oğlum war 4,5 yaşında.. ama bekarım ewli değilim
istanbulda yaşıyorumm tatlım
:31:
şemsiye vardı kızz pudra kullanmıyorum doğal güzelim ben puahahaha :27:
Günaydinlarrrrr :3::3:
Ben bi kahvaltimi edeyim :56:
Kankaaaaaaaaaa günaydınnn ne var lan menü de kahvaltıdaa :56:

niyekine:26: arkmdan yoksa suikast mı düzenliyonuz püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:30::30::30::30::30::30::30:
ne kıskancem lennn
Arabam var ki benim:55::55::55::55:
fıratla bahattinin yeni diyaloglarını okudun mu :60: :60:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: halini hiç iyi görmüyom:26::26::26::26:
olabilir jagger le planlar yapıyoruz dur bakalım :51::51: :9:
araban mı varr haniii :32::32: yoo okumadım nasıll :60:
Yok artık o ablanın benim gönlümde yeri..

hiii anladım canımmm :10::10:

Künefe isterim ama sıcak getir.Altındaki kaşarı böyle erisin bitsin. Sonra en sevdiğim tatlı şeker pare isterim onun üsrüne büyüklerden bi ekler isterim.. Yapıcan mı ? Yapmazsan yersin yumruğu..:19:

başka secenemm yok sanırımm eli mahkumm yapcemmmmmmmmmmm:18::18:
ama beraber yiyecez demi:55::55::55::55::55::55:
tek başına yersin sen şimdi hepsini hain domdom:41::41:

o kadar tatlıyı yicen miii :125::125::121:

yaş 25 cnm.. oğlum war 4,5 yaşında.. ama bekarım ewli değilim
istanbulda yaşıyorumm tatlım
:31:
şemsiye vardı kızz pudra kullanmıyorum doğal güzelim ben puahahaha :27:

Kankaaaaaaaaaa günaydınnn ne var lan menü de kahvaltıdaa :56:

Oh oh maşallah Allah bağışlasın. Bi kee daha maşallah , hı göz kalemi falan mı çekiyosun , akmayanlarından alırsın..
Su bazlı maskaraları çok seviyorum ben , hiç akmıyor.. Çok rahat oluyor hele ki yağmurlu havalarda.. :12:

ahahahahaah :60: :60:
günaydın canmmm:3:
naptı yine bu jagger:27:

Gece meraktan çatladım leydiyele wep cam açıcaz diye kıskançlık krizine girdi bide bi ünlüye benziyo diye delirtti beni söylemedi kim olduğunu hala yataktayım hasta hasta aşkolsun instçı jaqq

Back