iki kücük cocukla bosaniyorum...

Daha ne bekliyorsunuz sizi öldürmesini mi Bir an önce rapor alın.
Anladığım kadarıyla siz yurt dışındasınız, oralarda bu işler daha kolay değil mi?
Kurtulun o adamdan.
ins yakinda gelmeye calisacam canim.evet yurt disindayim.yakinda olcak seyker var size yazarim gitme ihtimalim var ins canlar.yoruldum .genc yasimda yemedigim dayak kalmadi .25 yasindayim.psikolojim bozuldu cok cabuk sinirleniyorum.arkadaslarim senin neseli halini ozledik diyorlar telf netten gorusunce .

Esimin bir isi yok ve iki dairesi olmasina ragmen tapusu yok.bunlara ragmen tazminat ödetirler mi?isi yoksa nafaka?

çalışmıyorsa nafaka alamazsınız.
ama hiç çalışmayacak değil ya. sigortası olduğunu ya da geliri olduğunu (kirada olan ev, ortak olduğu iş vs) tedbir, yoksulluk, iştirak nafası talep edebilirsiniz.
ayrıca manevi tazminat da isteyebilirsiniz.

eğer sizin dava etmeniz hâlinde taleplerinizi geri çevireceğini söylüyorsa;
1- onun dava etmesini bekleyin. ancak anlaşmalı boşanmayı kabul etmediğinizi söyleyin. yani nafaka isteyeceğinizi. kabul etmeyecek diyeceksiniz ama fotoğraflarına baktığı kişiler ile görüştüğü zaman ya da yeniden evlenmeyi düşündüğü zaman 'evli' yazıyor olması onu engelleyecek. bir daha evlenmez, gönül eğlendirir derseniz bu şıkkı eleyin.
2- whatsapp konuşması, facebook konuşması, gmail geçmişi, fotoğraf yani bulabildiğiniz kadar kanıt toplayın. eğer konuşmalarınızda küfür, tehdit geçiyorsa gizlice ses kaydı alın. şiddet görüyorsanız evinize gizli kamera taktırın. gören duyan varsa şahit olarak yazın. ailesinin size destek olması için, gerekirse şahit olmaları için ikna edin. eğer gmail hesabı bilgisayarınızda sürekli açık duruyorsa bir kaç şey bulabileceğinizi düşündüğüm bir yerler var, öyle ise anlatabilirim. yani hakiminizi ikna edecek şeyleri toplayın. gerekirse telefonunu alıp bakkala gidin. varsa bir şey screenshot alın, kendinize mail atın ve telefondan attığınız maili silin gibi şeyler de olabilir.

dava anlaşmalı değil çekişmeli olacağı için avukatlık ücreti biraz yüksek olabilir. eğer gücünüz yoksa bulunduğunuz il barosuna başvurun. ücretsiz avukat talep etme hakkınız var.

selam merve arkadasim iyiki soyeldin bunlari cook sagol.ama senden yardim istiyorum benim ssim watsabda sesli mesajda bile bana hakaret ettti ama simdi o mesajlar yok hepsini sildim .bilmiuordum cunku o mesajlari nasik bulabilirim bu benim icin cook onemli delil olarak .watsabi kadirdim yeniden yukledim ama

Üzüldüm sizin adiniza da...bize bunlari reva gören biriyle yasamak yerine calisip cocuklarimizi kendimiz büyütürüz daha iyi...

Üzüldüm sizin adiniza da...bize bunlari reva gören biriyle yasamak yerine calisip cocuklarimizi kendimiz büyütürüz daha iyi...
aynen canim hayat kisa degilki cekesin .sonunda hasta olacaksin .o kar kalacak yanina.veya da sinir hastasi delirmek gibi .ben de duzelsin diye 4 sene bekledim ama nafile.aynii..bwnde disadan lise okuyacagim .ins .elbette bir is bulurym rabbim kullarini yuzustu birakmaz .biz kulluk ettigimiz muddetce.

belki telefonunuzda kayıtlı kalmıştır?
ya da eşiniz gönderdiği için onun telefonunda da vardır, silmediyse. gizlice kendinize tekrar yollayabilirsiniz. ya da facebook konuşmaları olabilir. kavgalarınızı duyan bir komşu olabilir. dediğim gibi eğer gmail hesabını açık tutuyorsa o konuda da bir şeyler söyleyebilirim. aklıma gelenler bunlar

Bir kadın hele bir de anneyse, gerekirse bütün dünyayı sırtında taşır. Kendine güven canım. Allah yardimcin olsun.

Whatsappdaki silinmiş şeyler sanırım şöyle oluyormuş. Whatsapp ı silip telefondan yeniden kurunca eskiler tekrar geri geliyormuş, öyle dediler.

Kaç ay ödemezse çıkıyor hapis kararı?

birikmiş nafakanın meblası biraz yüksek olmalıymış ama tam ne kadar olmalı bilmiyorum. 3.000 tl ye hapis vermedi icra kararı çıkarttı. ama sorun zaten eski eşimin çalışmaması ailesiyle yaşıyor ve üstüne icra olacak hiç birşey yok. birikiyor bakalım birkaç sene biriksin öyle çıkar hapis kararı yada lütfedip bir işe girerse maaşından icra yoluyla kesilecek.

İnanmak istemiyorum ama sırf icra gelmesin diye sigorta istemeyenler varmış.
Dilerim öyle değildir.
Eğer ispatlanırsa işyeri sahibine de ağır cezası var aslında..
Benim anlamadığım, anlayamadığım ve anlamak istemediğim bir baba nasıl evladının nafakasını ödemez?
Nasıl bir vicdansızlıktır bu?

ebrucum zaten biraz vicdanı olsa evine asgari ücret getirseydi yada bi pazara simit satmaya gitse de para kazanamadan gelmiş olsaydı ben o kocayı başıma taç ederdim demekki takdir edilen rızkımız bu kadarmış diye..

ama adam çalışmıyor. ben evlenirken çalışıyordu birlkaç ay sonra bi çıktı işten 8 yıl ailesi baktı bize... eee tabi bende verdikleri bi kap yemek çocuğuma aldıkları mama karşılığında evlerinin hizmetçiliğini yapıyordum..

evine temizlikçi yerine beni çağırır parayıda bana verirdi kayınvalidem.. evlerini süpürür siler yemek yaparsam o günkü akşam yemeğini yemeğe hak kazanıyordum...

amann hatırladım yine.. şimdi ayaklarım yere basıyor çalışıyorum çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını kendim karşılıyorum.. her markete girişimde şükrediyorum rabbime bu nasıl güzel bir his.. ne kadar güzel bir nimet..

allahım sağlık sıhhat versinde namusumuzla çalışalım inşallah..

Çocuklarınıza hiç bir şey veremeseniz bile sevginizi verirsiniz.Sevgiyle karın doymaz ama yürekleri doyar.İleride çocuklarınız başkalarının hükümranlıklarına boyun eğmemek gerektiğini, Dik durmayı sizden öğrenir. Şiddetin, kötülüğün olmadığı bir yuvada gözlerini açarlar güne.Annelerinin gücünden destek alırlar.Gerekirse beraber savaşmayı öğrenirsiniz.

Zaten hem maddi; hemde manevi şiddet yaşadığınız o yerin adı hapishane.. Sizi çocuklarınız tutsak etmiyor oraya; korkularınızın esiri olmayın.Cesaretinizden ödün vermeyin.Sizden alıp götürdüklerini geri almaya ve hayata meydan okumaya hazır mısınız?

Benim esim de 6 sene boyunca 450 lira ev kirasi ve pesine takildigi adamin verdigi harçliklarla yasadi.sadece mutfak konusunda ve faturalar konusunda bir sikinti yasamadim ama bana eline gecen paradan 5 lira verse ne yaptin diye hesap sordu senelerce...
Kiyafet yilda bir,gezmek hayaldi.bunlari kabul etmis olmama ragmen şiddette vardi.amaaaa ona sorsaniz karnim doyuyormus,aç mi kalmisim?

umarım o adamdan kurtulmuşsunuzdur

tüm sayfaları okumadım. son durumu bilmiyorum ama sakın vazgeçmeyin arkadaşım, o 4 yaşındaki yavrunun sizi öyle görmesine verdiği tepki beni can evimden vurdu. eğer bir an sizi kandırıp ta tekrar birleşirseniz ya da inancınızı kaybedip vazgeçerseniz yavrularınız da büyük ihtimalle sizinle aynı kaderi paylaşacak. kadına atılan dayağı normal sanıp kanıksayacaklar.

o yavruların güçlü, ezilmeyen, zengin olmasa da kimseye eyvallahı olmayan, akıllı bir anneleri olduğunu bilmeye ihtiyaçları var.
Allah yardımcınız olsun. siz sağlıklı olup yavrularınızın yanında durdukça kuru ekmek te olsa huzurlu olur onlar.

canim onun telf vardir muhakkak ama adam evde durmuyoki teld aliyim.telf sifre var hic yanindan ayirmiyor ki.tuvalrte bile goturuyor.o zor biraz ama telf cular yapamazmi bunu telf eski kayitlarina baktim cogi ses kaydi acilmiyor .bir iki tane var.onlar da benim sesim.gmail bilmiuorum tam acik mi onu fazla kullanmaz.nasil yapsamki ya delil bulmam lazim yook ya cocugumu ben almak istiuorum onsuz kafayi yerim heralde.bide baskasina anne demesine tahhammul edemm.

çocuklarınız küçük, çok yüksek ihtimal sizde kalacaklar inşallah ama nafaka için bulsanız iyi olurdu.
dediğiniz gibi telefonculara sorabilirsin. maalesef benimki eski tip telefon olduğu için bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…