Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende birebir aynı durumu yaşıyorum seninle 2 gebeliğim de de kalp atışı oluşmadi hiç duyamadik. Genetik testlerde verdik kromozomlarsa sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanımda pıhtılaşma çıktı pıhtılaşmayla mi alakalı bilmiyorum tabi doktora sordum olabilir olmayadabilir diye cevap verdi ben ben bide geç hamile kaldığım icjn tamamen sebebsiz şekilde o yüzden Mart ayında tüp Bebek yapicazMerhaba, bir süre önce ilk hamileliğimi öğrendim . YolK saç büyük olduğu için kalp atışı duyamadık ve kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 7+2 de kalp atışı için gittik iki gün önce doktor kalp atışı duyamadı. Haftaya bakalım ama büyük ihtimal yine duyamıycaz üzgünüm eğer öyle olursa kürtaj dedi. Moral sıfır. Şimdi kürtajdan sonrası için de korkuyorum genetik testlerde anormallik çıkarsa diye. Benimle aynı durumda olup genetik testleri temiz çıkan var mı ? Lütfen benimle aynı durum yaşayanlar varsa yazabilir mi ?
Güzel haberler almayı nasip etsin allah canım. Her şey gönlünce olsun. Ferah ferah su gibi aksın her dileğin inşallahCanım geçmiş olsun öncelikle. Bende birebir aynı durumu yaşıyorum seninle 2 gebeliğim de de kalp atışı oluşmadi hiç duyamadik. Genetik testlerde verdik kromozomlarsa sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanımda pıhtılaşma çıktı pıhtılaşmayla mi alakalı bilmiyorum tabi doktora sordum olabilir olmayadabilir diye cevap verdi ben ben bide geç hamile kaldığım icjn tamamen sebebsiz şekilde o yüzden Mart ayında tüp Bebek yapicaz
Güzel haberler al inşallah canım. Gönlünce olsun her şeyCanım geçmiş olsun öncelikle. Bende birebir aynı durumu yaşıyorum seninle 2 gebeliğim de de kalp atışı oluşmadi hiç duyamadik. Genetik testlerde verdik kromozomlarsa sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanımda pıhtılaşma çıktı pıhtılaşmayla mi alakalı bilmiyorum tabi doktora sordum olabilir olmayadabilir diye cevap verdi ben ben bide geç hamile kaldığım icjn tamamen sebebsiz şekilde o yüzden Mart ayında tüp Bebek yapicaz
İnşallah bundan sonrakileri kucağına alırsın rabbim bidaha yaşatmasınGüzel haberler almayı nasip etsin allah canım. Her şey gönlünce olsun. Ferah ferah su gibi aksın her dileğin inşallahBu arada beni de kürtaja aldılar bebek kalp atışı yok son gittiğimizde de kese bozulmuş
3 ayda çıkmıştı bizim üniversite hastanesinde yapmıştık bizKızlar merhaba kromozom analizi ne kadar sürede çıktı sizde? 3 hafta dediler 5 gün geçti hala çıkmadı. Artık bir anlamı yok ama yine de merak ediyorum
Merhaba nerede yaptırınız acaba genetik testi ? Devlet hastanesi miBende de iki kere kalp atımı yoktu boş tu yani kese.Genetik Test verdim 10.gun sonra sonucu alacağım seninle paylaşırım nasıl bir yol izleyeceğimizi unutursam hatırlat ama. Birde anti tpo na baktır tiroitle alakalı bir şey. Ek olarak doktor birde sperm testi istemişti bizden.
Merhaba canım birşey soracağım, genetik testi için doktor bir kağıt verdi mi nerde yaptırdın?Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende birebir aynı durumu yaşıyorum seninle 2 gebeliğim de de kalp atışı oluşmadi hiç duyamadik. Genetik testlerde verdik kromozomlarsa sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanımda pıhtılaşma çıktı pıhtılaşmayla mi alakalı bilmiyorum tabi doktora sordum olabilir olmayadabilir diye cevap verdi ben ben bide geç hamile kaldığım icjn tamamen sebebsiz şekilde o yüzden Mart ayında tüp Bebek yapicaz
Evet tibbi genetik bölümü direk gidip düşük hikayeni anlat kadın doğum uzmanin dediği testler varsa onu da söyle doktor bıkıyor zaten hangi testi yapacağını. Aç tok fark etmez sadece kan veriyorsunuz. Sonuçlar en geç 2 ayda çıkıyor sen sor yine de doktora e nabizda gorunmeyebiliyor. Gidince de sonuçları çıkartıp veriyorlar sizeMerhaba nerede yaptırınız acaba genetik testi ? Devlet hastanesi mi
Çok sağolasın canım benim , tamamdır sali günü gitcez inşallah.Evet tibbi genetik bölümü direk gidip düşük hikayeni anlat kadın doğum uzmanin dediği testler varsa onu da söyle doktor bıkıyor zaten hangi testi yapacağını. Aç tok fark etmez sadece kan veriyorsunuz. Sonuçlar en geç 2 ayda çıkıyor sen sor yine de doktora e nabizda gorunmeyebiliyor. Gidince de sonuçları çıkartıp veriyorlar size
Merhaba benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var pıhtılaşma ve rahimde sıkıntı yok bağışıklık testi nedir nerde yaptırılıyor yardımcı olur musunuz?Buarada genetikte öyle büyük sorunlar falan çıkmıyor içini ferah tut. Aslında çoğu da temiz çıkıyor. Genelde pıhtılaşma oluyor ya da Bağışıklık sistemi ile alakalı ikisininde çözümü var merak etme. Kısmet işi sen spor yap yediklerine dikkat et eşin de öyle kaliteli sperm yumurta dollenirse hiçbir şeye gerek bile.kalmadan üçüncü de sağlıklı gebelik yaşarsın yaşayan çok.
Bana doktor uygun görmedi bende yaptırmadım. Emin olmamakla birlikte immuniloji diye okumuştum bir yerde istersen doktoruna da sor telefonu varsa whatsaptan yaz bu konuda bilgisi olan pek yok.Merhaba benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var pıhtılaşma ve rahimde sıkıntı yok bağışıklık testi nedir nerde yaptırılıyor yardımcı olur musunuz?
Doktora pıhtılaşma genetik rahim filmi dışında başka ne testleri yapmamı önerirsiniz dedim başka bişey yok dedi kendi kendime çare arıyorm işte.Bana doktor uygun görmedi bende yaptırmadım. Emin olmamakla birlikte immuniloji diye okumuştum bir yerde istersen doktoruna da sor telefonu varsa whatsaptan yaz bu konuda bilgisi olan pek yok.
İçiniz rahat edecekse yaptırın ama onda da bir şey çıkmazsa lütfen bizde sorun var diye düşünmeyin. Evet olmuyor bir şekilde ama bu bizden kaynaklı bir problem değil. Ben olacağına inanıyorum. Sürekli sorun aramaktan vazgeçtim.Doktora pıhtılaşma genetik rahim filmi dışında başka ne testleri yapmamı önerirsiniz dedim başka bişey yok dedi kendi kendime çare arıyorm işte.
Ben de inanıyorum 3 gebelik geçirdim 3 üde korunmayı bırakır bırakmaz oldu çok şükür ama neden 7 haftayı geçiremiyoruz çok can sıkıcı Bi şey. Eşim şimdiye kadar hiç bir test vermedi Bi de o araştırılsın onda da bişey çıkmazsa o bağışıklık testini yaptırırım zor Bi imtihan gerçekten karnım hiç büyümicek miİçiniz rahat edecekse yaptırın ama onda da bir şey çıkmazsa lütfen bizde sorun var diye düşünmeyin. Evet olmuyor bir şekilde ama bu bizden kaynaklı bir problem değil. Ben olacağına inanıyorum. Sürekli sorun aramaktan vazgeçtim.
Emin ol buyuycek canım benim hemde hıc beklemediğin an da. Bende de aynı durum hep o haftalarda kürtaj oldum ama inanıyorum olacak. Genlerde de bir şey çıkmadı. Sana amh testi yapıldı mı? Yumurta kalitesi falan. Bizde sperm test yaptırmadık doktor boş gebelikle ilgisi yok dedi ama bir daha düşük olursa yaptırcam.Ben de inanıyorum 3 gebelik geçirdim 3 üde korunmayı bırakır bırakmaz oldu çok şükür ama neden 7 haftayı geçiremiyoruz çok can sıkıcı Bi şey. Eşim şimdiye kadar hiç bir test vermedi Bi de o araştırılsın onda da bişey çıkmazsa o bağışıklık testini yaptırırım zor Bi imtihan gerçekten karnım hiç büyümicek mi
Amh testini hatırlamıyorum ama Bi profesöre gitmiştim yumurtaların harika demişti sadece rahmin çok dar demişti histeroskopi oldum olduktan hemen sonra gebe kaldım işte yine kürtaj oldum. Desteğin için çok teşekkür ederim inşallah ikimizin de kucağı sağ salim dolarEmin ol buyuycek canım benim hemde hıc beklemediğin an da. Bende de aynı durum hep o haftalarda kürtaj oldum ama inanıyorum olacak. Genlerde de bir şey çıkmadı. Sana amh testi yapıldı mı? Yumurta kalitesi falan. Bizde sperm test yaptırmadık doktor boş gebelikle ilgisi yok dedi ama bir daha düşük olursa yaptırcam.
Ne güzel canım yumurtalarının kaliteli olması eşinizde bir sorun yoksa inşallah olacaktır çocuğunuz. Buradan gebelik sürecine tanık oluruz inşallahAmh testini hatırlamıyorum ama Bi profesöre gitmiştim yumurtaların harika demişti sadece rahmin çok dar demişti histeroskopi oldum olduktan hemen sonra gebe kaldım işte yine kürtaj oldum. Desteğin için çok teşekkür ederim inşallah ikimizin de kucağı sağ salim dolar
Amh testi nasıl yapılıyor? Eşimde ürolojiden randevu alacak umarım bundan sonra güzel gebelikler oluşur güzel dileklerin desteğin için çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallahNe güzel canım yumurtalarının kaliteli olması eşinizde bir sorun yoksa inşallah olacaktır çocuğunuz. Buradan gebelik sürecine tanık oluruz inşallah