Ben 2 kez kürtaj oldum kalp atışı olmadan genetik testim de pıhtılaşma çıktı kromozomlar temiz çıktı tekrar hamile olur olmaz iğne başladı doktorum şimdi bi sıkıntı yok çok şükürArkadaşları lütfen biri iyi bir haber versin. Kalp atımı iki gebelikte de duymadan genetik testi temiz çıkan kızlar yazabilir mi ?
İnşallah. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsunÇok teşekkür ederim bana umut verdiniz umarım benim de genetik testlerim temiz gelir
Evet bebek var yolksac ta normalPeki USG bebek var mı büyüyor mu
Hayır bir öncekinde yaptırmadım . Doktorlar testlerin yapışması için iki kayıp gerekiyor demişti. Şimdide kalp ritmi duyulmadığı için kürtaj diyor. başka doktora gidicem yarınKaç yaşındasınız?
Kürtajdan sonra plesantaya genetik analiz yaptırıp kromozom yapılarını öğreniyor musunuz?
Ben iki düşük yaptım. Biri 47xy, diğeri 45x0 idi. Bizim genetik testlerimiz temiz. Zaten bebeklerin kromozom sıkıntıları da birbirinden bağımsız olduğu için yaştan dolayı dediler bana ( yas 36)
25 yaşındayımKaç yaşındasınız?
Kürtajdan sonra plesantaya genetik analiz yaptırıp kromozom yapılarını öğreniyor musunuz?
Ben iki düşük yaptım. Biri 47xy, diğeri 45x0 idi. Bizim genetik testlerimiz temiz. Zaten bebeklerin kromozom sıkıntıları da birbirinden bağımsız olduğu için yaştan dolayı dediler bana ( yas 36)
Belki de geç başlıyacak kalp atışı .benim arkadaşım in öyle olmuştu.ilkini kürtaj oldu.sonrakini gene kürtaj dedi doktor o bu sefer bekliycen dedi 10.haftadan sonra başladı. Sonra gene hamile kaldı o bebeğinde kalp atışı geç duyuldu . Artık anladık onun bebekleri hep geç kalbi atıyor.sende bekle inşallah atarEvet bebek var yolksac ta normal
İnşallah rabbim en hayırlısını en güzelini nasip etsinBelki de geç başlıyacak kalp atışı .benim arkadaşım in öyle olmuştu.ilkini kürtaj oldu.sonrakini gene kürtaj dedi doktor o bu sefer bekliycen dedi 10.haftadan sonra başladı. Sonra gene hamile kaldı o bebeğinde kalp atışı geç duyuldu . Artık anladık onun bebekleri hep geç kalbi atıyor.sende bekle inşallah atar
Buarada genetikte öyle büyük sorunlar falan çıkmıyor içini ferah tut. Aslında çoğu da temiz çıkıyor. Genelde pıhtılaşma oluyor ya da Bağışıklık sistemi ile alakalı ikisininde çözümü var merak etme. Kısmet işi sen spor yap yediklerine dikkat et eşin de öyle kaliteli sperm yumurta dollenirse hiçbir şeye gerek bile.kalmadan üçüncü de sağlıklı gebelik yaşarsın yaşayan çok.Arkadaşları lütfen biri iyi bir haber versin. Kalp atımı iki gebelikte de duymadan genetik testi temiz çıkan kızlar yazabilir mi ?
Selamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim .Bende de iki kere kalp atımı yoktu boş tu yani kese.Genetik Test verdim 10.gun sonra sonucu alacağım seninle paylaşırım nasıl bir yol izleyeceğimizi unutursam hatırlat ama. Birde anti tpo na baktır tiroitle alakalı bir şey. Ek olarak doktor birde sperm testi istemişti bizden.
Hımm tshi 2nin altı istiyor doktorlar hamilelik için yani olsa iyi olur. Anti tpo da yüksek sanırım. Tirot ile alakalı belki tedavi gerekebilir ama gerekirse bile üzülme bundan dolayı ise düşüklerin çözümü var ve kolay. Belki de gerekli görmezler bazı doktorlar fazla pimpirikli oluyor. Sen bir dahiliye uzmanına göster sonuçlarını. Çok yüksek değil ama belki düşük doz verebilir ya da dediğim gibi gerek de görmeyebilir. Burada yazılan her şeye inanıp psikolojin ona göre belirleme en doğrusunu doktorlar bilir biz değil.Selamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim .
Teşekkür ederim. Az önce doktora gittik, endokrinolojiye yönlendirdi bizi. 2 ay sonrada planlama yaptıkHımm tshi 2nin altı istiyor doktorlar hamilelik için yani olsa iyi olur. Anti tpo da yüksek sanırım. Tirot ile alakalı belki tedavi gerekebilir ama gerekirse bile üzülme bundan dolayı ise düşüklerin çözümü var ve kolay. Belki de gerekli görmezler bazı doktorlar fazla pimpirikli oluyor. Sen bir dahiliye uzmanına göster sonuçlarını. Çok yüksek değil ama belki düşük doz verebilir ya da dediğim gibi gerek de görmeyebilir. Burada yazılan her şeye inanıp psikolojin ona göre belirleme en doğrusunu doktorlar bilir biz değil.
Geçmiş olsun canım. Herşey gönlünce olur umarımTeşekkür ederim. Az önce doktora gittik, endokrinolojiye yönlendirdi bizi. 2 ay sonrada planlama yaptık