Teşekkür ederim canım çok stresli bir süreçti ilk betayı adetim 1 gün kala öğrendim 12 di adet günü de regli oldum düşük yaptığımı söyledi kimyasal olabilir bir kaç gün sonra değerim 11 olmuştu bende artık düşüyor dedim ama yine az bir düşüş kafamı karışmadı değil bir hafta sonra sırf merakımdan baktım değerim 18 çok şaşırdım ve korktum sonra iki gnde bir tam iki kat değil ama iki katına yakın artış oldu doktor bir şey diyemedi beklemeliyiz dedi değeri. 1000 küsürü buluncaya ultrason sağ tüpte bir oluşum gördü ve yüksek ihtimal dış gebelik ama kesin tanı için de kürtaj yaptı değer yine çok az bir artış yapınca iğne yaptı hastanede 1 hafta 10 gün kadar yattım şükür benim hemen cevap verdim tedaviye hiç yükselmedi hep düştü 800,700,500,300 50 olunca taburcu etti iki hafta sonrada sıfırlandı inşaşlah senin içinde en hayırlısı olur sağlıksız ise en kısa sürede atlatırsın ben çok stres yapmıştım hiç stres yapma kendine boşu boşuna oldu da iğne falan olursan da adet görür gibi kanamam ya da lekelenmem olabilir hiç endişenme umarım sağlıklı evlatlar nasıp olur sana bana herkese isteyen