- 25 Ekim 2017
- 7
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Zuhal elci
-
İlk bebegimi elimden aldilar bosanma surecindeyim esimde bana cocugu gostermem diyor burdaki doktorlarda bosanmadan once tuplerin acilsada hamile kalma oranin cok düşük dedi
İc kanama gecirdim diye dikiśimi cok attilar ve normal sezeryan olmadim 35 dikis atildi gobekten aşagiya kadar eski usul yapildi dikisim doktorlar boyle bir vakayla ilk kez karşilasiyoruz dediler sirf evliligimi kurtarmak icin herseye katlandim. Ama bu kapanan tuplerin bidaha acilmamasi hakkinda doktorlar detayli bilgi vermedi ancak tup bebek tedavisi ile olur dedi
Kizim suan 3 yasinda bir hafta sonra mahkememiz var cocugu istersen seni öldürürz dediler yinede istedim cocugu halasina anne diyormus alti aydir cocugumu gostermiyorlar bana bundan 7-8 ay evvel doktora gittigimde de boyle diyince tam yıkıldım.
Bi insan bi insanin derdini anlayamaz sonucta sende haklisin neyse onun derdin de deyilim sadece beni istemeyeni bende istemem yaniHala tüplerin açılması derdinde kadın...
Bi insan bi insanin derdini anlayamaz sonucta sende haklisin neyse onun derdin de deyilim sadece beni istemeyeni bende istemem yani
24 yaşima yeni grdim bu genc yasta kordonlarimin baglanmasi benden habersiz olmasi agirima gidiyor haliyle o yuzden boyle bise basindan gecmis olan varmi diye merak ettim tuplerini tekrar actirabilen belki 5 yıl belki 10 yıl sonra bileE madem istemiyorsun neden tekrar hamile kalıp kalmamayı bu kadar kafana taktın, ikinci evliliği
mi düşünüyorsun?
24 yaşima yeni grdim bu genc yasta kordonlarimin baglanmasi benden habersiz olmasi agirima gidiyor haliyle o yuzden boyle bise basindan gecmis olan varmi diye merak ettim tuplerini tekrar actirabilen belki 5 yıl belki 10 yıl sonra bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?