neden rumuzuma takilip kaldiniz hicbir mana veremedim...yinede cevap vereyim zeki oldugumu söylerler okulumu basariyla takdirle bitirdim almanca kursum iyi gidiyor massallah bu kadar ama bu sorunuza mana veremedim!!!!sizin altakilerde sikayet ediyormu?
birde kurallara gore saat 22h'den sonra gurultu kabul edilmiyor
eyer bir kac kisi sikayet ediyorsa zor durumda kalirsiniz
ama bir kisi sikayet ediyorsa hal edilebilir diye dusunuyorum
bu arada merak ettim "zekiyim" rumuzunu neye dayanarak aldiniz?
Sadece bir soru
benim ustumdede bi arap komsum oturuyor iki oglu var biri bes biride iki yasinda
hem bayan hemde esi calisiyor gunduzleri cocuklar okulda kresde ama aksam yediden sonra curcuna kopuyor .. kac defa guzellikle soyledim ama nafile
cocuklar resmen koltuklarin uzerinden yere zipliyorlar ama nasil ses cikiyor gum diye sanirsiniz deprem oldu .. koridorda surekli kosuyorlar ses yedide basliyor cocuklar onda yataga gidesiye devam ediyor ..
artik bende bikmis durmdayim benimde bebisim 2 aylik ve kolik surekli agliyor alt komsumdan gidip ozur diledim durumu anlattim
hatta oglumun odasini alt komsumun yatak odasinin uzerine yapmistim bebegim dogmadan once, daha sonra alt kati rahatsiz etmesin diye kendi odamla yer degistirdim ve her firsatta ozurdiliyorum bebegim agladigi icin .. onlar kesinlikle rahatsiz olmadiklarini bebek oldugunu aglamasinin normal oldugunu soyleyip beni rahatlatmaya calisiyorlar hatta sizin sesinizden cok sizin uzerinizdeki komsulardan daha cok ses geliyor dedi adam, siz bosuna rahatsiz oluyorsunuz dedi ...
ama ben yinede mahcup oluyorum ..
lutfen yanlis anlamayin
ama sizde kendinizi o yasli insanin yerine koyun sadece siz degil herkes oduyor o parayi
canim daha tasinali iki bucuk yil oldu evimde guzel genis offffff irkci olabilir evetvalla güzelim bizim de öyle bir sorunumuz vardi. kapiya polislermi dayanmadi, ev yerinden mektup üstüne mektupmu gelmedi. cok ugrastik ama olmadi en sonun da evden ciktik!
sana sunu diyebilirim kadin yasliysa ki genelde yaslilar huysuz olur, iyi gecinsen de kötü gecinsen de sonuc ayni olur. yasli insanlar bir de irkci olurlar. isin zor Allah kolaylik versin.
ama durumun müsaitse evinden cik derim.(nacizane fikrim)
siz beni iyi anlamamissiniz bu dediklerinizi yapiyorum ama alttan aldigimiz halde kadinda tik yok iyi yonde yaa dikkat ediyorum cocuguma soyluyorum iki haftadir dahada iyi sanirim diyorum kari dur dur dedi iceri gitti geldi carsamba aksam saat ... de olmus gurultu diyor tam z.... i haaa....dediklerinizi yapiyorum biktim buralarda yasamaktan hayatin zorluklarindan her gun agliyorum hersey problem biktim ailem yanimda yok biktimmmmKusura bakmayın ama ses yapmıcaksınız o zaman
Biz de üst katımızdan aynı yönden şikayetçiyiz. Ne demek parasını ödedik rahat rahat oturamıcaz mı.
Kaç kere uyardılar diyorsunuz madem uyardılar dikkat edin hanımefendi.
Gerçekten rahatsız olmasalar gelmezler herhalde. Hasta mı bunlar.
Sizi rahatsız eden olmadığı için bilemiyor olabilirisiniz. Ama sinir bozucu bir durum oluyor.
Çocuklarınızı uyarır daha dikkatli davranırsanız komşunuzla da aranızda problem kalmaz. Başkalarını da rahatsız etmiş olmazsınız.
Yazdıklarım rahatsız etmesin sizi. Sadece aynı şekilde gürültüye maruz kalan biri olarak komşunuzun duygularını size gösterebilmek istedim.
kimse yanlis anlamasin ama ben okadar bunaldimki bu hayattanmafoldumbenbazan bu hayattan kacip gitmek istiyorum bu dunyada huzur varmi?soruyorum size...benim kucuk oglum zaten zor bir cocuk deprsyon tedavim yeni bitti ama hayat cok zor.... o kadar zor gunler gecirdimki bunada sukurmafoldumbenKUCUK cocugum yapma dedikce inatlasan bir cocuk beni hic kimse anlamiyor kadina kac kere anlattik schuldigun dedik yok kadin normal degil cunku daha cok tepemize bindi keske dediginiz gibi birazcik anlayan bir tip olsa biz buraya hava parasi ödeyip girdik bankadan kredi cektik yani bunu demek istedim tabiki dediginizi yapmiyorum para öduyom diye onu yapsam tepeme cikamazdi biktim herseyden yasamak bazan cok anlamsiz geliyor sevgi yok insanlar hep birbirinin kusurunu ariyormafoldumbensu yut disina gelince hayati ögrendim...genc kizken ne hayallerim vardi...evlilik basta zorladi sonra cocuk sonra kardes kiskancligini yogun yasadim sonra agir depresyon ama hayat iste bazan pisman oluyorum ....ama yapacak birsey yokki...bazan esimdende nefret ediyorum bizi savunmadigi icin almancam yoktu simdi konusabiliyorum ama kurs zorlasti ooofff offfff kusura bakmayin kafanizi sisirdim bu duygulari yasayan arkadaslarim var mi?
siz beni iyi anlamamissiniz bu dediklerinizi yapiyorum ama alttan aldigimiz halde kadinda tik yok iyi yonde yaa dikkat ediyorum cocuguma soyluyorum iki haftadir dahada iyi sanirim diyorum kari dur dur dedi iceri gitti geldi carsamba aksam saat ... de olmus gurultu diyor tam z.... i haaa....dediklerinizi yapiyorum biktim buralarda yasamaktan hayatin zorluklarindan her gun agliyorum hersey problem biktim ailem yanimda yok biktimmmm
yaa siz neden iyi okumuyorsunuz veya anlamaya calismiyorsunuzki!!!sizin yukardaki kadin sizi fena yapmis...benden bunun sinirini cikartamazsiniz!!!!lutfen dikkatli yazin...benim anlayisla karsiladigimi soyledim okumadiysaniz yineleyim....ayrica o aileye söylenerek rahatlamak mi!!!!yaa ben yasadigim seyi yaziyorum...SUCUNUZU ÖRT BASIR ETMEKMI!!!!HANIFENDI siz avukatmisiniz!!!!BURADA SUC SUCLU aramiyoruz farkettiyseniz....suc cok yanlis bir deyim....aptmanda yasanan herkesin yasadigi buralarda seylerden bahsediyoruz ne sucu yaaa....siz cok agresif bir ruh hali yansitiyorsunuz...biraz kendinize ceki duzen verin yada benden yukardaki komsunuzun hirsini almaya kalkmayin lutfen....bana saydiginiz seyleri gdin onada sayinsana cesaretiniz varsa!!!!!belki böylece sizden korkarlarHayat sadece sizin için mi zor ?
Bıktım diyorsunuz ama o kadın da bıkmış olamaz mı?
Bakın kendiniz diyorsunuz çocuğum zor bir çocuk diye. Demekki gerçekten rahatsız edici bir durum var.
Biliyor musunuz bizim üstümüzde şimdiki oturanlardan önce bi başka aile vardı. Aynı rahatsız edici durumla onlarda da karşılaştık.
Finalime ağlaya ağlaya çalıştığımı biliyorum ben. Kim için ağlıyorum peki?
Beni bu şekilde rahatsız etmeye onların hakkı var mı?
Aynı şekilde sizin de o aileyi rahatsız etme hakkınız yok.
Evet bunalmış olabilirsiniz ama o aileye söylenerek kendinizi haklı çıkarmaya çalışarak suçunuzu örtbas edemezsiniz.
Bunaldıysanız başka şeylere yönelin. Ama hiç bir şekilde başkalarını rahatsız ederek rahatlama çabasına giremezsiniz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?