yaa arkadaslar biktim bu ge....kadindan yaa....kadinin si gucu bizi dinlemek....en ufak bir tikirtida kapimiza geliyor...neden gurultu yapiyorsunuz....neden cocugunuz kosuyor....iki kat altimda yaa....kadin alman yani yaslanmis is yok guc yok bakislari hic normal degil....artik bende patladim....yeter dedim almanca agzima geleni saydim burasi benim evim bir suru para öduyorum neden bizi dinleyip duruyorsun dedim....esimde anladi bu karinin normal olmadigini artik oda savundu beni sesi kesildi ....derkeeen arkadaslar bizim ev firmasindan bizi cagirdilar sinirlerim cok bozuksenağlamasenağlamaesimle beraber istemisler bizi...gittik adam diyorki sikayet geliyor hakkinizda yeminle söyluyorum cocuklarim iki ögun okulda sonra parkta isterseniz sokakta yatalim olurmukafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdeedimki böyle böyle evimizde yatmayalimda isterseniz falan dedim dikkat ediyoruz cocugum kucuk arada olabilir her zaman degil dedim adam Allahdan iyi birisi yaa onlarada biraz olabilir diyor cocuk yok ses yok diyor....ben dedim ne yapabilirimki sinirlerim alt ust olduklava:klava:bürodaki adam diyorki biz bir daha sikayet istemiyoruz burayi aramasinlar gidin konusun...gittik konustuk daha la diyor lo demiyorlar...eeeee artik polisi arayacagim demezlermi....bende arayin polis ne yapacak dedim das kind cocuk bu dedim...simdi bu kariyi ben sikayet etmek istiyorum evimde huzur birakmadi Allahindan bulasica bunadimi nedir yaaa....ev burosundaki adam idare edin zitlasmayin dedi...biz alttan aldikca kadin tepemize biniyo...dedim dikkat ediyoruz iki haftadir nasil diyorum carsamba ses geldi diyorCADIARZUyaa nasil oluruna yapacagizki bunu....esimde bana sert cikti alttan al diye..polisi arayacagiz deyince kari koca tepem atti...esim bana kiziyor alttan al diye kadinin gözleri parladi kocasi kiziyor diye turkce caktirmadan dikkat et evde gösteririm sana dedimşakkıdıneyse esim diyor görmuyonmu bunlar anlamiyor diyor...orda hakli...bende eve geldim yeter artik bagirdim cagirdim :çok üzgünüm:kendimi hapiste gibi hissediyorum:1no2:ben ne yapacagim simdi kadin anormal....bizi evden atabilirlermi avusturyada yasayan arkadaslar veya bu konuyu bilen arkadaslar lütfen yardimci olurmusunuz bana.....