- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
İyi akşamlar herkese ben kendi oğlumun adını buldum ama arkadaşımın bebeği olacak eşi ile bu iki isim arasında kalmışlar Sizce hangisi daha güzel burdan fikir alalım dedik ![KK24 :KK24: :KK24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
![KK24 :KK24: :KK24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de zor söyleniyor çok mu düşündünüz
Arelde de aynı sıkıntı var gibi aren ile karışıyor aslında ama bakalımUraz bence sıkıntılı bi isim sürekli sonu s mi z mi gider gelir diye düşündüm.
Edis de oyle yaUraz bence sıkıntılı bi isim sürekli sonu s mi z mi gider gelir diye düşündüm.
Aynı durumu biz yaşıyoruz Elis adı Eliz mi hatta elif mi diyorlarUraz bence sıkıntılı bi isim sürekli sonu s mi z mi gider gelir diye düşündüm.
Alışana kadar zor oluyor heraldeAynı durumu biz yaşıyoruz Elis adı Eliz mi hatta elif mi diyorlar![]()
Aren kız adı sankiİkisinin arasından bence Arel. Ama Aren de güzel, belki seçenek olur :)
ünısex bir isim aslında benim bildiğim aren olan erkek de var :)Aren kız adı sanki![]()
Hiç aklıma gelmezdiArelle avel diye dalga geçerler okulda. Ben koymazdım