• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki haftada bir merdiven silmek

anjelikaerik

reddedildi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
163
137
18
Kiraciyim
3 katta oturuyorum
Ust katim bos
Ev sahibim bi alt katimda
Ve bana iki haftada bir apartimani komple silmemi soyledi,

Hadi dedim tamam sileyim, ama bu is iyice canimi sıktı cunku,
Ev sahibim dahil diger iki kat sadece kendi kapisinin önünden itibaren kapiya kadar siliyorlar

Sebep cunku onlar yukari katlara basmıyorlar

Bana mi tuhaf geliyor yoksa adaletli bi durummu bu
.

Kendimce protesti ediyorum bu arada 3 haftayi gecti daha silmeyi dusunmuyorum

Napsam bilemedim

Neden apartmanı için bir temizlik görevlisi tutmuyor ?

Hiç böyle bir şey duymadım ! Silmezdim de .

Para toplanıp sildirilse daha makul değil mi ?

Ha silerim mesele yok diyorsan da , herkes her katı silmeli . Yok öyle o bi kat , sen üç kat .

O zaman herkes kendi katını silsin sadece .

Dimi ya cook sagolun

Simdi basta tamam dedim sonra caydim gibi olacak ama napayim

Gercekten sinirimi bozuyor bu is

eskiden bizde öyle yapardik. herkes kendi katina kadar silerdi. ama illa hir gur cikiyo. en iyisi baska birini tutmak

Neden apartmanı için bir temizlik görevlisi tutmuyor ?

Hiç böyle bir şey duymadım ! Silmezdim de .

Para toplanıp sildirilse daha makul değil mi ?

Ha silerim mesele yok diyorsan da , herkes her katı silmeli . Yok öyle o bi kat , sen üç kat .

O zaman herkes kendi katını silsin sadece .

Merdivenci tutalim dedim Soyledim daha once ama kabul etmediler herkes kendi kapisindan itibaren sokak kapisina kadar siliyor.

Banada oyle yapmami solediler kapimin onunden sokak kapisinin onune kadar
Ama artik isyanlardayim
Ki ev sahibinin kardesi gordu silerken

Sasirdi beni asagi kadar sildigimi gorunce

eskiden bizde öyle yapardik. herkes kendi katina kadar silerdi. ama illa hir gur cikiyo. en iyisi baska birini tutmak

Aslinda hir gur cikmadi aile apartmani ev sahibim ve alt kati oglu
Bi ben yabanciyim yani

Bende he demek zorunda kaldim iste

Ama ev sahibim yok su an galiba ondan mutevellit 3 haftadir silmiyorum

Zaten oyle bi pislikte olmuyor hani

Bir kadın tutun silsin , 3 kat silmek zor olur.
Bende çalışıyorum, şimdi Doğum iznine ayrıldım, bana da kapının önünü sil demişti alt komşu, ben hiç anlamam birde ağırlaştım şimdi, bugün kadın getirmiş haftada 1 silecek dedi ,iyi dedim , 30 tl mi ne verecekmişiz

Bir kadın tutun silsin , 3 kat silmek zor olur.
Bende çalışıyorum, şimdi Doğum iznine ayrıldım, bana da kapının önünü sil demişti alt komşu, ben hiç anlamam birde ağırlaştım şimdi, bugün kadın getirmiş haftada 1 silecek dedi ,iyi dedim , 30 tl mi ne verecekmişiz

İyi bari sizinki biraz insafliymis kapinin önunu sil demis,bizimki komple asagiya kadar sil diyor

Ama tabi bu halde onu bile yapmamaniz iyi olmus

Az onceki konudan hali cikti bunda da merdiven:KK53: Konu basliklariniz çok ilgi çekici :KK48:

Istanbulda kiralik evimde oyleydi yazdigin gibi, evet.. Bizde ayakabalarimizi giriste hemen cikarirdik. Ayakabilar giriste kalirdi.terlikle eve cikardik.. Oyle temizlemesi daha kolay oluyordu... Sizde soyleyin ayakabilar giriste cikarilsin diye.. Simdi kendi evimdeyim merdivencimiz var, bu sefer de giristekiler sorun yapiyor ucrete.. Onlarda haklilar, cunku merdivenleri yok, sade 3 veya 4 basamakli giris merdiveni var.. Bir ortak yani yok ,bu merdiven konusu cok sıkıntılı oluyor :KK48:

Istanbulda kiralik evimde oyleydi yazdigin gibi, evet.. Bizde ayakabalarimizi giriste hemen cikarirdik. Ayakabilar giriste kalirdi.terlikle eve cikardik.. Oyle temizlemesi daha kolay oluyordu... Sizde soyleyin ayakabilar giriste cikarilsin diye.. Simdi kendi evimdeyim merdivencimiz var, bu sefer de giristekiler sorun yapiyor ucrete.. Onlarda haklilar, cunku merdivenleri yok, sade 3 veya 4 basamakli giris merdiveni var.. Bir ortak yani yok ,bu merdiven konusu cok sıkıntılı oluyor :KK48:

Malesef oyle.. Ama giriste ayakabi cikarmak olabilir hic kabul edeceklerini sanmam.. Zaten bek apartmanla ilgilenen insanlar degiller

Ev sahibim yok aylardir yok

Digerlerinin de naptigi belli degil

Ama bundan sonra ben kapimin onune siler kapimi kapatirim

Back
X