• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki haftada bir merdiven silmek

ne kadar terbiyesiz biri insanları ne şekilde sömürüyorlar ayrıca sizin oturduğunuz ev onunsa kullanma hakkı da sizin

Saçmalık ya ne demek komple apartmanı sil, kiracı diye bu kadar da olmaz. Boşverin, tek kendi kapı önünüzü silin

ne kadar terbiyesiz biri insanları ne şekilde sömürüyorlar ayrıca sizin oturduğunuz ev onunsa kullanma hakkı da sizin

Aynen hepsi icin demiyorum AMA BAZİ ev sahipleri gercekten " kiracilara ölüm " gibi davraniyorlar

Dusun sildigim suyu bile kapinin onune doktugum icin laf solemisti

Sokaga cikip kaldirimdan inip o sekilde dokmemi soledi

İki haftada bir diye başlık olunca benmde aklıma başka bşy geldi:)
Neden parayla bi görevli bulup sildirmiyor

Malesef oyle.. Ama giriste ayakabi cikarmak olabilir hic kabul edeceklerini sanmam.. Zaten bek apartmanla ilgilenen insanlar degiller

Ev sahibim yok aylardir yok

Digerlerinin de naptigi belli degil

Ama bundan sonra ben kapimin onune siler kapimi kapatirim
Ilk baslarda kuralara uymaya calisiyordum, baktim dedigin gibi ne yaptiklari belli degildi ev sahiblerin. Sonra bende aklima estikce, elim boş oldugukca veya ortama bakip silme zamani degip viladayla silerdim.. Sende viladayla sil, ele girisiyorum deme sakin :KK48:

Ilk baslarda kuralara uymaya calisiyordum, baktim dedigin gibi ne yaptiklari belli degildi ev sahiblerin. Sonra bende aklima estikce, elim boş oldugukca veya ortama bakip silme zamani degip viladayla silerdim.. Sende viladayla sil, ele girisiyorum deme sakin :KK48:

Yok yok tabiki elle yapmiyorum

Herkes haftada bi kendi kapisini silse ayni hesap.
Bu durum da bana cok adaletsiz gelmedi gerci

Aynen hepsi icin demiyorum AMA BAZİ ev sahipleri gercekten " kiracilara ölüm " gibi davraniyorlar

Dusun sildigim suyu bile kapinin onune doktugum icin laf solemisti

Sokaga cikip kaldirimdan inip o sekilde dokmemi soledi

terbiyesiz kadın ya da adam siz kiracınız diye onun temizlikçisi olmadın ki şekerim

Ne munasebet onlar kendi katlarinin onunu silerken sende ayni gun alt kata kadar sil birak apartmana kiracimi aldilar seni yoksa merdivencimi

Ne munasebet onlar kendi katlarinin onunu silerken sende ayni gun alt kata kadar sil birak apartmana kiracimi aldilar seni yoksa merdivencimi

Ben acikcasi yorumlari okuyunca sasirdim biz yurtdisindayiz burada hep öyle üst katta kalan bütün merdivenleri siler her hafta degisir kat dan kata. burada gayet normal düzen bu bicimdd bana göre de enayilik degil bilemedim acikcasi. Siz yapmak istemiyorsaniz ama yapmayin. Birini tutsunlar o yapsin herkes parasi neyse ödesin

Ömrümde ilk defa duyuyorum!
O ne demek ya apartmanı silmek falan?
Milletin cebinde akrep değil, sürüngen kafesi var mübarek!

Bi kadin tutun beraber.Iki haftada bir silsin. Ben de iki haftada bir deyince baska seu sandim geldim yine :rolleyes::halay:

temizlikçi tutulsun ben olsam kabul etmezdim ev işlerine zor yetişiyoruz apartmandamı eklensin bu işlere

Simdi haksizlik gibi gorunuyor ama 3. Kata sadece siz basiyorsunuz. Bana mantikli geldi bu durum :)
Ilk kat en pis olandir simdi herkes kendi katini temizlese 1. Ben milletin pisligini temizliyorum diyecek. 2. Ben ust katin pisligini de temizliyorum diyecek.
Ortak kullanim alanlari ortak temizleniyor bir nevi.

Back
X