- 1 Eylül 2014
- 25.916
- 30.327
- 798
- 35
- Konu Sahibi anjelikaerik
ne kadar terbiyesiz biri insanları ne şekilde sömürüyorlar ayrıca sizin oturduğunuz ev onunsa kullanma hakkı da sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar terbiyesiz biri insanları ne şekilde sömürüyorlar ayrıca sizin oturduğunuz ev onunsa kullanma hakkı da sizin
Saçmalık ya ne demek komple apartmanı sil, kiracı diye bu kadar da olmaz. Boşverin, tek kendi kapı önünüzü silin
Ilk baslarda kuralara uymaya calisiyordum, baktim dedigin gibi ne yaptiklari belli degildi ev sahiblerin. Sonra bende aklima estikce, elim boş oldugukca veya ortama bakip silme zamani degip viladayla silerdim.. Sende viladayla sil, ele girisiyorum deme sakinMalesef oyle.. Ama giriste ayakabi cikarmak olabilir hic kabul edeceklerini sanmam.. Zaten bek apartmanla ilgilenen insanlar degiller
Ev sahibim yok aylardir yok
Digerlerinin de naptigi belli degil
Ama bundan sonra ben kapimin onune siler kapimi kapatirim
Ilk baslarda kuralara uymaya calisiyordum, baktim dedigin gibi ne yaptiklari belli degildi ev sahiblerin. Sonra bende aklima estikce, elim boş oldugukca veya ortama bakip silme zamani degip viladayla silerdim.. Sende viladayla sil, ele girisiyorum deme sakin![]()
Aynen hepsi icin demiyorum AMA BAZİ ev sahipleri gercekten " kiracilara ölüm " gibi davraniyorlar
Dusun sildigim suyu bile kapinin onune doktugum icin laf solemisti
Sokaga cikip kaldirimdan inip o sekilde dokmemi soledi