iki gun sonra ben aldiriyorum

dreammyway

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
8
3
34
Merhaba benim kasimin biraz ustunde kucuk bir ben var et beni falan degil yani toplu igne ucu veya ondan biraz daha kucuk beni rahatsiz ediyo ve aldirmak icin randevu aldim yalniz cok buyuk bi iz kalmasindan korkuyorum sizce cok buyuk bir iz kalir mi

Merhaba benim yüzümde de aldırmak istediğim bir kaç ben var ve kendi plastik cerrahıma gittim ve dermatoloğa gidip değerlendirilmesini önerdi.Dermatoloji uzmanı 3 beni aldırtmamı uygun görüp bir benimi aldırmamamı söyledi.Sağlıkçı olup olayın içeriğini ,riskini bilince tabi 1 tanesini aldırmama hususunda önerisini dikkate aldım.Plastik cerrahım çizgi şeklinde minik iz kalabileceğini karşıdan bakılınca görülmeyeceğini ancak kendin yakından aynadan bakınca görebileceğimi söyleyince benlerimi aldırtmaktan vazgeçtim.Asıl benim görmemem önemli ve çizgide kalıcaksa kim isterki ..Aslında kendi mesleki tecrübem doğrultusunda şunları söyleyebilirim ,her insanın cilt yapısı farklı olduğu için kimi insanda izde kalmıyor.Tabi bu durumda benin rengi ,büyüklüğü önemli..

Benimde burnumda var sırf iz yüzünden randevuya gitmedim.ama aldırma düşüncesinden vargecmedim bir arkadaşımda görmüştüm yuzundekinde iz kalmamıştı ama boynundakinde kalmıştı bilemiyorum çok iyi araştırıp görmek gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…