Daha belli değil 9 haftalığız bakalım merakla bekliyorum bendeSizin cinsiyet bellimi :) benimkide böyle sizin ki gibi
Birincisi vajinal ise kız bebek canım ama ikinci resimde tam ortada net degil birdahaki gittiginde atarsan daha iyi olur ama ben kıza benzettim
Kız bebege benziyor canımEki Görüntüle 3388784 sizce benimkinin cinsiyeti nedir 12 haftalık
Kız bebege benziyor canım
Nubu düz gibi geldi bana canım bu haftalarda çok anlamıyorum ilk haftalarda konumuna göre tahmin yapıyorum. İlk hafta resimlerinde karından bakıldıgında bebek solda ise erkek sagda ise kız diyorlar genelde ama bende tutmadı. Doktorun tahminde bulunmadımı erkek bebekleri erken söylüyorlar geneldeHep erkeğe benzediğini söylediler acaba kız olabilir mi dedim sizce kız olduğu nerden belli
Erkeğe benziyor dedi ama gözükmüyor kız da olabilir şu an daha küçük dediNubu düz gibi geldi bana canım bu haftalarda çok anlamıyorum ilk haftalarda konumuna göre tahmin yapıyorum. İlk hafta resimlerinde karından bakıldıgında bebek solda ise erkek sagda ise kız diyorlar genelde ama bende tutmadı. Doktorun tahminde bulunmadımı erkek bebekleri erken söylüyorlar genelde
O zaman erkektir canım yoksa benziyor demezdi. Şuan haftası küçük oldugu için net konuşmamıştır saglıkla gelsin inşallah sen kız mı istiyorsunErkeğe benziyor dedi ama gözükmüyor kız da olabilir şu an daha küçük dedi
Sağlıklı olsun cinsiyeti farketmez ilk hamileliğim zaten de sadece merak ediyorumO zaman erkektir canım yoksa benziyor demezdi. Şuan haftası küçük oldugu için net konuşmamıştır saglıkla gelsin inşallah sen kız mı istiyorsun
Bu da 7 haftalık benim ultrason görüntüm. Vajinal ultrason bakıldı. Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?Nubu düz gibi geldi bana canım bu haftalarda çok anlamıyorum ilk haftalarda konumuna göre tahmin yapıyorum. İlk hafta resimlerinde karından bakıldıgında bebek solda ise erkek sagda ise kız diyorlar genelde ama bende tutmadı. Doktorun tahminde bulunmadımı erkek bebekleri erken söylüyorlar genelde
Bu da 7 haftalık benim ultrason görüntüm. Vajinal ultrason bakıldı. Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Bu da 7 haftalık benim ultrason görüntüm. Vajinal ultrason bakıldı. Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Teorideki konumuna göre kız bebek canım. Ama erkek hissettim nedenseBu da 7 haftalık benim ultrason görüntüm. Vajinal ultrason bakıldı. Cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Umarım hisleriniz kuvvetli değildirTeorideki konumuna göre kız bebek canım. Ama erkek hissettim nedense
Allah gönlüne göre nasip etsin canımUmarım hisleriniz kuvvetli değildir
11 haftalıkta anlıyomusun benimki 11+4Allah gönlüne göre nasip etsin canım
Kız bebege benzettim canım11 haftalıkta anlıyomusun benimki 11+4