Eğerki erkek olursa o denilen doğru bakalım ama bazen sağ sola yerleşmesi daha önemli sankiİlk fotoğraftaki gibi yuvarlaksa kız diyolar, fasulye gibi olursa erkek yani erkek olabilir :)
Yorumda bulunacak yokmu ya sizce farklı olur mu yoksa böyle yuvarlak muz şeklinde aynı cinsiyet olur muKızlar 1. Gölseldeki kızımın ultrason resmini vajinal ultrasondu 2. Ultrason resmi şuan hamileyim karından ikiside 6. Haftalar sanırım sizce ultrason resmi farklı olunca cinsiyet farklı olurmu sizin nasıldı
Son kez ana sayfaya düşsünYorumda bulunacak yokmu ya sizce farklı olur mu yoksa böyle yuvarlak muz şeklinde aynı cinsiyet olur mu
Birincisi vajinal ise kız bebek canım ama ikinci resimde tam ortada net degil birdahaki gittiginde atarsan daha iyi olur ama ben kıza benzettimKızlar 1. Gölseldeki kızımın ultrason resmini vajinal ultrasondu 2. Ultrason resmi şuan hamileyim karından ikiside 6. Haftalar sanırım sizce ultrason resmi farklı olunca cinsiyet farklı olurmu sizin nasıldı
Teşekkür ederim canım yorumun içinBirincisi vajinal ise kız bebek canım ama ikinci resimde tam ortada net degil birdahaki gittiginde atarsan daha iyi olur ama ben kıza benzettim
mehter34 gündeme getirdim bak bakalımKızlar 1. Gölseldeki kızımın ultrason resmini vajinal ultrasondu 2. Ultrason resmi şuan hamileyim karından ikiside 6. Haftalar sanırım sizce ultrason resmi farklı olunca cinsiyet farklı olurmu sizin nasıldı
Geldim işte kesem benimde vajinadan bakılması ama normal ulturoson la bakıldımehter34 gündeme getirdim bak bakalım
Karından soldaysa erkek sağdaysa kız sanırım benimkinin tam tersi oluyor o zamanGeldim işte kesem benimde vajinadan bakılması ama normal ulturoson la bakıldı
Oğlumun kimide attım oda fasulye gibiydiKarından soldaysa erkek sağdaysa kız sanırım benimkinin tam tersi oluyor o zaman
Buda benim yeni ultrason resmine benziyor sanki inşallah bir kız bir erkeği tutturuzBu da oğlumun kıydı ilk fotosu ulturoson
Bakalım inşallah gerçi öyle olursa zaten iki kızım iki oğlum ohhh TM dirBuda benim yeni ultrason resmine benziyor sanki inşallah bir kız bir erkeği tutturuz
He bu şuan 4. Bebeğiniz maşallahBakalım inşallah gerçi öyle olursa zaten iki kızım iki oğlum ohhh TM diryeter bana
Bu zaten bomba gibi düştü hayatımıza yiycek ekmeği varmış sağlıkla gelir inşallahHe bu şuan 4. Bebeğiniz maşallah
Amin hepimizinki inşallah kalabalık aile güzeldirBu zaten bomba gibi düştü hayatımıza yiycek ekmeği varmış sağlıkla gelir inşallah
Sizin cinsiyet bellimi :) benimkide böyle sizin ki gibiEğerki erkek olursa o denilen doğru bakalım ama bazen sağ sola yerleşmesi daha önemli sanki