Mrb kızlar bunu yazarken bazıları kızabilir belki seçenek yapma diyerek ama okuyun insanın elinde değil işte
ve kafam çok karışık psikolojim çok bozuk en azından bana bu zor günlerde fikir verirmisiniz 
Benim sorunum şöyle başlıyor çok uzun hikaye ama yaklaşık 6 sene önce biriyle tanışıyorum ama öyle bir aşk ki bu şuan bile onu düşündüğüm zaman kalbim ilk günki gibi sevgi,ona olan hayranlık,özlem,tutku ne ararsan tam kalbime isabet ediyor ve korkarım böyle gidecek 6 senedir geçmediğine göre
Daha sonra bizim bi takım sorunlarımız oldu benim aile ile ilgili bende o zamanlar yeni bir işe girmiştim işimin yaklaşık 3. Ayında işte tam o sıralar ailemle aram çok kötü bi hal aldı o gün işe gitmedim bahsettiğim 6 yıllık ilişkimdeki kişiyi aradım buna beni kaçırmasını söyledim ama o bunu yapmadı seni bizim eve bırakayım benim yurtdışında çalışmam gerek o zaman 3 ay kadar dedi biraz beni beklemen gerek bizim evde dedi sonra ben onunla bi geleceğim olamaz düşüncesine kapıldım bitirdim beni bırakmadı çok acılar çekti.. İşte tam o gün telefonla onunla konuştuktan sonra işe gittim moralim çok bozuktu o gün patron benimle çok ilgilendi daha doğrusu ogün değil ben moralimin neden bozulduğunu anlattıktan sonra her gün ilgilenmeye başladı... Her akşam.. Sonra nasıl oldu bilmiyorum biz tam 1,5 2 sene bu kişiyle beraber oldum yani 2. Kişiyle benim için çok şey yaptı maddi manevi her anlamda tam anlamıyla ' babamın yapmadıklarını ' yaptı bu adam bana ona alışmıştım değer veriyordum belki aşık değildim ama resmen el bebek gül bebek 1,5 senem geçti ki hala onunlayım.. Ama onunlaykende içimde her zaman 1. Vardı... Hiç atamadım 1. Kişiye olanların hepsini anlattım çok acılar çekti çok zorladı ve 1,5 sene boyunca her zaman zorda olsa iki laf ettik ama bu yakın zamanda bana artık böyle yaşamak istemediğini benimle evleneceğini yada diğerleriyle seneye düğün düşündüğümüz için beni hemen kaçırmasını ondan ayrılmamı istiyor inanın ona güvensem.. Kalbim hala onun için atıyor.. Ama diğeride beni çok seviyor benim için herşeyi yaptı 1 gün ayrı kalsak kendini dağıttı şimdi ondan ayrılsam hele seneye düğün düşünürken ona ben ne yapmış olurum? Nankör olmazmıyım?
Ve gelecek açısından baksam ilki beni ne kadar rahat yaşatır bilmiyorum ama ikincisi bana şuan bile öyle bi bakıyorki durumuda çok çok iyi ama gönül bu lanet olsun ki..
Çok kötü durumdayım nolur bi akıl verin en azından tecrübeyle sabit olanlar falan

Benim sorunum şöyle başlıyor çok uzun hikaye ama yaklaşık 6 sene önce biriyle tanışıyorum ama öyle bir aşk ki bu şuan bile onu düşündüğüm zaman kalbim ilk günki gibi sevgi,ona olan hayranlık,özlem,tutku ne ararsan tam kalbime isabet ediyor ve korkarım böyle gidecek 6 senedir geçmediğine göre

Ve gelecek açısından baksam ilki beni ne kadar rahat yaşatır bilmiyorum ama ikincisi bana şuan bile öyle bi bakıyorki durumuda çok çok iyi ama gönül bu lanet olsun ki..
Çok kötü durumdayım nolur bi akıl verin en azından tecrübeyle sabit olanlar falan