- 21 Ocak 2019
- 17
- 1
- 6
- 34
- Konu Sahibi yoursimple
-
Merhaba suan burnunuzdan memnun musunuz acaba ben de bu doktora olmak istiyorum daMerhabalar Doğan Pınar a ameliyat oldum. Henüz ilk aylar şekli oturmadı ,canım sıkkın ,doktor daha zaman var sabredin diyorr. O yüzden olumlu olumsuz bir yorum yapmayayım :) Yorumlarımı 6 ay sonrasına saklıyorum :)
Merhabalar Doğan Pınar a ameliyat oldum. Henüz ilk aylar şekli oturmadı ,canım sıkkın ,doktor daha zaman var sabredin diyorr. O yüzden olumlu olumsuz bir yorum yapmayayım :) Yorumlarımı 6 ay sonrasına saklıyorum :)
Merhaba suan memnun musunuz?Merhabalar Doğan Pınar a ameliyat oldum. Henüz ilk aylar şekli oturmadı ,canım sıkkın ,doktor daha zaman var sabredin diyorr. O yüzden olumlu olumsuz bir yorum yapmayayım :) Yorumlarımı 6 ay sonrasına saklıyorum :)
6 ayi gecmis. Yorumlarinizi alabilir miyiz lutfenMerhabalar Doğan Pınar a ameliyat oldum. Henüz ilk aylar şekli oturmadı ,canım sıkkın ,doktor daha zaman var sabredin diyorr. O yüzden olumlu olumsuz bir yorum yapmayayım :) Yorumlarımı 6 ay sonrasına saklıyorum :)
valla bana 15 dendi başkasına 10.00 11.000 falan kafalarına göre fiyat veriyorlarMerhaba , bende Dogan bey'e ameliyat olmayi dusunuyorum. Size fiyat olarak ne soyledi ? Ozelden yazabilirmisiniz ?
Valla b3n bu doktorları bilmiyorum ama ben ameliyat olalı 8 gun oldu :) ankarada oldumMerhaba arkadaşlar. Burun estetiği için birçok isim araştırdım. Kiminin tutumu,kiminin fiyatı ya da yaptığı burunlar hoşuma gitmedi. En son İlker Koçak ve Doğan Pınar arasında kaldım. Aralarında 1000 lira fark var. Önerisi olan var mı ? Bu konuda yardımcı olur musunuz bana lütfeeeeen
Siz Ankarada kime oldunuz acaba memnun musunuzValla b3n bu doktorları bilmiyorum ama ben ameliyat olalı 8 gun oldu :) ankarada oldum
Merhaba,burnunuz nasıl oldu şuan memnun musunuz ?Doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım,burnumda sağlık sıkıntısı yaşamadım,ya da göze batan bir orantısız görüntü olmadı ama estetik olmuş bir Burun gibi olmadı,kusurları var ve o yüzden herkes anlamıyor bişe estetiğini; eski burnuma göre iyi ama kesinlikle istediğime benzemeyen kusurları olan bir burun yaptı.Aynaya her baktığımda öfke ve pişmanlık yaşıyorum,hala ağlıyorumKeşke zamanı geriye alabilseydim...
Bende merak ettim doğrusu, Doğan beyi düsünüyodum acikcasıMerhaba,burnunuz nasıl oldu şuan memnun musunuz ?
Merhaba memnun musunuz şu an burnunuzdan? İz kaldı mı? Oturması kaç ayı buldu?Teşekkür ederim. . İnşallahPaylaşırım yine zamanla gelişmeleri Bu arada bu süreçte Doğan Bey in yaklaşımı,ilgilenmesi,hastayı önemsemesi ,işini sevmesi hepsi bana olumlu yansıdı.Burunla ilgili henüz bişey diyemesem de bunlar net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?