İki doktor arasında kararsızım

yoursimple

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
17
1
6
34
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği için birçok isim araştırdım. Kiminin tutumu,kiminin fiyatı ya da yaptığı burunlar hoşuma gitmedi. En son İlker Koçak ve Doğan Pınar arasında kaldım. Aralarında 1000 lira fark var. Önerisi olan var mı ? Bu konuda yardımcı olur musunuz bana lütfeeeeen

Instagram hesaplarından yola çıkarak söylüyorum sadece, İlker Koçak’ın ameliyatlaru daha doğal ve yüze uyumlu duruyor bence

Evet o açıdan ben de aynı düşüncedeyim .Sadece internette birkaç olumsuz yorum okudum bunlar tedirgin etti. Ayrıca cevap için teşekkür

Merhaba, ne yaptınız acaba karar verebilesiniz mi? Ben de bu iki doktor arasında kaldım daha doğrusu birde Timur batmaz var. Bu üçü arasındayım

Merhabalar Doğan Pınar a ameliyat oldum. Henüz ilk aylar şekli oturmadı ,canım sıkkın ,doktor daha zaman var sabredin diyorr. O yüzden olumlu olumsuz bir yorum yapmayayım :) Yorumlarımı 6 ay sonrasına saklıyorum :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için, umarım istediğiniz gibi bir sonuç alır zamanla. Çok geçmiş olsun. Ben hala karar veremedim o yüzden sordum, darısı başıma

Bi yorumda tanimiyorum ama benden instgrm hesaplarindan yola cikarak ilkerbeyin guzel ama hep sivri burun uclari ama dogan beyin burun uclari cok guzel sivri degil boyle tam kivaminda tabii siz bilirsiniz

Teşekkür ederim. . İnşallah Paylaşırım yine zamanla gelişmeleriBu arada bu süreçte Doğan Bey in yaklaşımı,ilgilenmesi,hastayı önemsemesi ,işini sevmesi hepsi bana olumlu yansıdı.Burunla ilgili henüz bişey diyemesem de bunlar net

Merhaba , bende Dogan bey'e ameliyat olmayi dusunuyorum. Size fiyat olarak ne soyledi ? Ozelden yazabilirmisiniz ?

Merhaba suan burnunuzdan memnun musunuz acaba ben de bu doktora olmak istiyorum da

Ben haziranda Doğan beye ameliyat oldum hatta benden 1 ay önce arkadaşım oldu,ikimizde çok memnun kaldık zaten görüşmeye gittiğinizde simülasyon yapıyor sizlere ve aynisini da yapıyor ..

Merhaba suan memnun musunuz?

6 ayi gecmis. Yorumlarinizi alabilir miyiz lutfen

Doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım,burnumda sağlık sıkıntısı yaşamadım,ya da göze batan bir orantısız görüntü olmadı ama estetik olmuş bir Burun gibi olmadı,kusurları var ve o yüzden herkes anlamıyor bişe estetiğini; eski burnuma göre iyi ama kesinlikle istediğime benzemeyen kusurları olan bir burun yaptı.Aynaya her baktığımda öfke ve pişmanlık yaşıyorum,hala ağlıyorumKeşke zamanı geriye alabilseydim...

Valla b3n bu doktorları bilmiyorum ama ben ameliyat olalı 8 gun oldu :) ankarada oldum

Merhaba,burnunuz nasıl oldu şuan memnun musunuz ?

Merhaba memnun musunuz şu an burnunuzdan? İz kaldı mı? Oturması kaç ayı buldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…