• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki doktor arasında kararsızım

Doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım,burnumda sağlık sıkıntısı yaşamadım,ya da göze batan bir orantısız görüntü olmadı ama estetik olmuş bir Burun gibi olmadı,kusurları var ve o yüzden herkes anlamıyor bişe estetiğini; eski burnuma göre iyi ama kesinlikle istediğime benzemeyen kusurları olan bir burun yaptı.Aynaya her baktığımda öfke ve pişmanlık yaşıyorum,hala ağlıyorum🙁Keşke zamanı geriye alabilseydim...
Merhaba doğan pınara ameliyat olmayı düşnüyordum iyi örnekler de gördüm beğenmediğim örnek de şu an kararsızım siz de memnun değilsiniz sanırım. Acaba fotoğrafınızı görme şansım var mı ? 🙏

Ben haziranda Doğan beye ameliyat oldum hatta benden 1 ay önce arkadaşım oldu,ikimizde çok memnun kaldık😊 zaten görüşmeye gittiğinizde simülasyon yapıyor sizlere ve aynisini da yapıyor ..
merhaba doktorun instagramında sizin fotoğrafınız var mı? Çünkü güzel olan burunları koyuyorlar. Yoksa da görebilme şansımız var mı

Doktorumun ilgisinden çok memnun kaldım,burnumda sağlık sıkıntısı yaşamadım,ya da göze batan bir orantısız görüntü olmadı ama estetik olmuş bir Burun gibi olmadı,kusurları var ve o yüzden herkes anlamıyor bişe estetiğini; eski burnuma göre iyi ama kesinlikle istediğime benzemeyen kusurları olan bir burun yaptı.Aynaya her baktığımda öfke ve pişmanlık yaşıyorum,hala ağlıyorum🙁Keşke zamanı geriye alabilseydim...
Burnunuzda ödem veya ağrı var mı acaba kaç aydan sonra geçiyor odemler biliyor musunuz. Ben de ameliyat oldum ama geceleri yattığım zaman burun sırtimda ağrı hafif oluyor 5. Ayım dolacak nerdeyse

Back