- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
şu samanyolundamı kanal 7 de mı nerde iki dünya arasında var lutfen onu da kaldırsınlar yetkililere seslenıyorum kv kp muptelası olmus dızının gidiyoruz ızlıyoruz gelıyolar ızlıyoruz bi elif bebek var yavrucak doğdugundan berı hırsızın arsızın elınde bı anasına veremedıler
silemiyoruz da cnm yaaa dızıyı de mecburen ızleyınce nasıl sınırlenıyorum esım kardesı ve ben ama yıne de ızlemk ıstıyorlar saygı duyuyoruzbiz o kanalları sildik tv'den. o kadar tahammülümüz yok. Allah sana yardım etsin canım
yazık ama sizeeeesilemiyoruz da cnm yaaa dızıyı de mecburen ızleyınce nasıl sınırlenıyorum esım kardesı ve ben ama yıne de ızlemk ıstıyorlar saygı duyuyoruz
annem de fox tv sabahtan akşama kadar bekarken unutma benı ve denız yıldızını ızlıyorduk hepyazık ama sizeeeebenm kaynanaımda flash tv'si var akıllara zarar. hangi program olugu önemli değil,ne çıksa izliyo yaa asla değiştiremiyosun o kanalı. kendimi pıçaklayasım geliyo
unutma beniyle deniz yıldızına laf yok,litfeyn amaannem de fox tv sabahtan akşama kadar bekarken unutma benı ve denız yıldızını ızlıyorduk hep
valla kuzum dızıler ıyı mı kötu mu bılmıyorum kı yıllarca ızlemısım ama sor bana hatırlıo musun yok hıc bısey hatırlamıorumunutma beniyle deniz yıldızına laf yok,litfeyn ama
takıldıgın yerde bana sor tüm sezonları sana özet geçerimvalla kuzum dızıler ıyı mı kötu mu bılmıyorum kı yıllarca ızlemısım ama sor bana hatırlıo musun yok hıc bısey hatırlamıorum
süpersin cnm merak edıyorum ılkayla ali kaç defa evlendıtakıldıgın yerde bana sor tüm sezonları sana özet geçerim
çok değil yaa 2 kere evlendi,2 kere boşandılar. şimdi 3. ye evlencekler nasipsesüpersin cnm merak edıyorum ılkayla ali kaç defa evlendı
hayırlısı olsun demekten başkası düşmez bizerçok değil yaa 2 kere evlendi,2 kere boşandılar. şimdi 3. ye evlencekler nasipse
oyle tabii,herşeyin hayırlısıhayırlısı olsun demekten başkası düşmez bizer
gecen eşimle ne hıkmetse ızlyoruz unutma benıyı eşim dıo kı bunlar gercek hayatta da evlenseler ya yıllardır beraberler
bız esrayı ızlıyoruz bu aralar onu beklerken arada ilkaya da bakıyoruzoyle tabii,herşeyin hayırlısı
benm eşim jenerik müziğine bile tahammül edemiyo,kulaklarını kapatıp kaçıyo
ay yok esra sarmıyo benibız esrayı ızlıyoruz bu aralar onu beklerken arada ilkaya da bakıyoruz
ayy bı komıklerr orayı eleştırel bakışaçısıyla ızlemıycen ama canım komedı izliyor gıbı ızlıycen çok kommık oluyor bazenay yok esra sarmıyo beni
aliyle ilkay 3.ye birbirleriyle evlenecekte birde diziyle giren çıkan herkesle en az birer defa evlendiler toplamda hesap edersekçok değil yaa 2 kere evlendi,2 kere boşandılar. şimdi 3. ye evlencekler nasipse