İki diziden erken final kararı!

kaderımın yazıldıgı gun su özcan denızın cocuguna hamıle olan kadının mı dızısıydı

şu samanyolundamı kanal 7 de mı nerde iki dünya arasında var lutfen onu da kaldırsınlar yetkililere seslenıyorum kv kp muptelası olmus dızının gidiyoruz ızlıyoruz gelıyolar ızlıyoruz bi elif bebek var yavrucak doğdugundan berı hırsızın arsızın elınde bı anasına veremedıler
Valla çok güzel konuya değindin unutma beni bu sene final yapıyor ama iki dünya arasındada bitse çok sevineceğim aynen benim kaynanada öyle bide ben aynı evde oturuyom düşünsene müzik bile dinleyemşyorum inan ki yahu kadın yatsı namazını dizi bitmeden fragmanını izlemeden kalkıpda kılmıyor tövbe yarabbim
Ha bide aşkın bedeli var hiç bi diziyi tadında bırakmadılar valla

Valla çok güzel konuya değindin unutma beni bu sene final yapıyor ama iki dünya arasındada bitse çok sevineceğim aynen benim kaynanada öyle bide ben aynı evde oturuyom düşünsene müzik bile dinleyemşyorum inan ki yahu kadın yatsı namazını dizi bitmeden fragmanını izlemeden kalkıpda kılmıyor tövbe yarabbim
Amaaaann senin isin cok daha zormusss Allah kurtarsin cnm yaaaa

Benim kv ile kp de bana uc ayda bi gelirler ve bir,bir bucuk ay kalirlar.. Bizdee 7/24 haber izleriz Siyasilerin konusmalarini dinleriz dunya gundemini hiiic kacirmaz ayni haberi defalarca ama defalarca izleriz. Hz.yusuf diye bi dizi var ilk geldiklerinde bende izlemistim 40 bolumluk bisey.ikinciye geldiler baktim yine aynisini izliyolar.ucuncuye geldiler yine aynı. Suan yanimdalar daha sabah izledik Hz yusufu aksam baska bi kanalda yine var bikkmadan usanmadan gunde iki kere izliyolar tekrarrr tekrarrr. Dedim siz ezberlemedinizmi artik bunu, aman canim izliycek baska biseymi var adam akilli diyolar :KK70: dizi 2009 yapimi o gunden bugune 40 bolumluk dizinin bağimlılarılar :KK70: :KK70: :KK70:

Şeref meselesi iyiydi yaa bitmesin :KK43: gönül işleri mi bitirdiler ya küstüm televizyona hıh :KK43:

super olmus ... seref meselesi serefsizlik meselesi olmustu zati ! diger.iki diziden bi haberim

Aynı yüzleri görmekten gına geldi

Aynı yüzleri görmekten gına geldi

Unutma beni sezon finali yapıyor 12 haziran da final değil canım.

İnsanlar 6 yıl süren dizilere nasıl zaman ayırıpta bakar , anlamadım

Unutma beni sezon finali yapıyor 12 haziran da final değil canım.
Valla canım mağazin haberlerinde duydum yazılacak senorya kalmamşı artık bitsin demişler
Hoş benim gönlüm bitmesinden yana ama bilmem artık:KK66::KK66:
Yoksa sende mi dizinin bitmesini istemiyon:63:

Valla canım mağazin haberlerinde duydum yazılacak senorya kalmamşı artık bitsin demişler
Hoş benim gönlüm bitmesinden yana ama bilmem artık:KK66::KK66:
Yoksa sende mi dizinin bitmesini istemiyon:63:
Evet bitmesini istemiyorum canim 2 yildir falan izliyorum.Facebook ta fan sayfasi var ordan öğrendim bitmeyecegini.12 haziran sezon finali diye

:KK66:
Evet bitmesini istemiyorum canim 2 yildir falan izliyorum.Facebook ta fan sayfasi var ordan öğrendim bitmeyecegini.12 haziran sezon finali diye
Hım sen daha yeni izliyon canım
Biz 8 sezondur izleyicinde haliyle bıkkınlık geldi
Sana iyi seyirler ama sana şunu diyeyim ilk bölümleri çok güzeldi asıl izlemen gereken ilk bölümler neyse sağlık olsun

X