- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
eh yani yuvarlak hesap öyle bişeyaliyle ilkay 3.ye birbirleriyle evlenecekte birde diziyle giren çıkan herkesle en az birer defa evlendiler toplamda hesap edersek
10-15i bulurgeçer bile değil mi
Valla çok güzel konuya değindin unutma beni bu sene final yapıyor ama iki dünya arasındada bitse çok sevineceğim aynen benim kaynanada öyle bide ben aynı evde oturuyom düşünsene müzik bile dinleyemşyorum inan ki yahu kadın yatsı namazını dizi bitmeden fragmanını izlemeden kalkıpda kılmıyor tövbe yarabbimşu samanyolundamı kanal 7 de mı nerde iki dünya arasında var lutfen onu da kaldırsınlar yetkililere seslenıyorum kv kp muptelası olmus dızının gidiyoruz ızlıyoruz gelıyolar ızlıyoruz bi elif bebek var yavrucak doğdugundan berı hırsızın arsızın elınde bı anasına veremedıler
Amaaaann senin isin cok daha zormusss Allah kurtarsin cnm yaaaaValla çok güzel konuya değindin unutma beni bu sene final yapıyor ama iki dünya arasındada bitse çok sevineceğim aynen benim kaynanada öyle bide ben aynı evde oturuyom düşünsene müzik bile dinleyemşyorum inan ki yahu kadın yatsı namazını dizi bitmeden fragmanını izlemeden kalkıpda kılmıyor tövbe yarabbim
Ha bide aşkın bedeli var hiç bi diziyi tadında bırakmadılar valla
(kaderimi bilmem naptılar)İsabet olmuş 3ünü de izlemiyorum ama kaderimi bilmem naptılar dizisi de sezon finali yapmasaydı da bitseydi keşkem
annem de fox tv sabahtan akşama kadar bekarken unutma benı ve denız yıldızını ızlıyorduk hep
Unutma beni sezon finali yapıyor 12 haziran da final değil canım.Valla çok güzel konuya değindin unutma beni bu sene final yapıyor ama iki dünya arasındada bitse çok sevineceğim aynen benim kaynanada öyle bide ben aynı evde oturuyom düşünsene müzik bile dinleyemşyorum inan ki yahu kadın yatsı namazını dizi bitmeden fragmanını izlemeden kalkıpda kılmıyor tövbe yarabbim
Ha bide aşkın bedeli var hiç bi diziyi tadında bırakmadılar valla
Valla canım mağazin haberlerinde duydum yazılacak senorya kalmamşı artık bitsin demişlerUnutma beni sezon finali yapıyor 12 haziran da final değil canım.
Evet bitmesini istemiyorum canim 2 yildir falan izliyorum.Facebook ta fan sayfasi var ordan öğrendim bitmeyecegini.12 haziran sezon finali diyeValla canım mağazin haberlerinde duydum yazılacak senorya kalmamşı artık bitsin demişler
Hoş benim gönlüm bitmesinden yana ama bilmem artık
Yoksa sende mi dizinin bitmesini istemiyon
Hım sen daha yeni izliyon canımEvet bitmesini istemiyorum canim 2 yildir falan izliyorum.Facebook ta fan sayfasi var ordan öğrendim bitmeyecegini.12 haziran sezon finali diye