küçükkelebek allah analı babalı büyütsün ikisinide, kolay doğumlar diliyorum. Benim 2 çocuğum var yaş farkı 9. Benimki çok istiyordu zaten kolay kabullendi, çok seviyor ilgileniyor, tabi ara ara küçük kıskançlıklar oluyor, özellikle ilk günler çok uykusuz ve yorgundum birine zor bakıyordum ikincisini gözüm zor gördü, eşimle çocukları paylaşmıştık, o dönemde kızım benle hiç uyumuyorsun hep onunlasın falan diye çok bozuluyordu,ilgi bekliyordu hala da öyle ama daha azaldı. Mümkün olduğunca ilgilenmeye çalışıyorum, zamanımı iyi organize etmem lazım. Kızım etüd, okul derken akşam 6.5 da eve geliyor, o geldikten sonra evle ilgili hiç bir şey yapmıyorum, oğlanı babasına veriyorum sadece emzirmek, altını değiştirmek için alıyorum, kızımın dersleri, okulla ilgili sorunları neyse onu dinlemeye çalışıyorum. TV açmıyoruz oğlum uyanıkken, kızıma bunu kabul ettirmek zor oldu ama iyi oldu onun içinde, hafta sonu oğlum uyuyorken TV keyfi yapıyoruz, patlamış mısır, kek falan yapıyoruz birlikte. Bir de bence 2 çocuk 2 misli zahmet değil ama anne için 3 misli emek gerektiriyor. Kardeş olmak çok güzel, onlar için değer bence, ilk bir kaç yıl zor olur sonra kolaylarız diye düşünüyorum.