- 20 Temmuz 2020
- 182
- 145
- 53
- 35
- Konu Sahibi Duygusal durum
Merhaba hanımlar. 2.5 ve 5.5 yaşında iki çocuğum var. Sunnet düğünlerini yazın yapacağım ama ara tayilde ikisini de evde sünnet yaptıracağım. Ama ailede erkek cocuk olmadan büyüdüğüm için sunnet hakkında cok bir sey bilmiyorum. Oncelikle iki tane yeni pike takimi alacağım. Oturma odasinda yanımizda olurlar çünkü. İki yeni pijama takımı aldim belki iki tane daha alırım bu süreçte ya da normal kiyafete mi donerim bilmiyorum ki:) büyük oğlum icin iki tane sunnet kulodu aldim. Uğrayan olur diye anahtarlik hediyelik aldim. Biraz da süs alırım, süslerim. Parti havası vermeye çalışacağım çocuklar icin. Sunnet gömleği ne zaman giydiriliyor ne ise yarıyor acaba :) onun dışında saten pijamalar var pahali ama gerekliyse alabilerim. Sünnetçi gelmeden once mi giydiririm bilmiyorum, bunu da size sormak istedim. Bir de hoşlarına gitsin diye sizce pelerin sapka asa seti alayım mi ? Baska nelere dikkat edeyim. Yazarsanız yardımcı olursaniz cok sevinirim. Cok abartmak istemiyorum ama özensiz olsun da istemiyorum:)