• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki çocuğu olupta sonradan kısır olan varmı

nisa5

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
22
2
6
34
Hatay
merhabalar benim iki oğlum var üçüncüyü istiyorum belki bir kız olur diye 9 yıl dır olmuyo tedavi de oldum halada oluyorum geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı hormonlar normal polikistik over var adet düzensizliğim var bu sorunlar bende önceden de vardı iki çocuk oldu ama şimdi olmuyo aynı sıkıntıları çeken varsa lütfen paylaşın bundan kurtulmak için neler yapıyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum

merhabalar benim iki oğlum var üçüncüyü istiyorum belki bir kız olur diye 9 yıl dır olmuyo tedavi de oldum halada oluyorum geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı hormonlar normal polikistik over var adet düzensizliğim var bu sorunlar bende önceden de vardı iki çocuk oldu ama şimdi olmuyo aynı sıkıntıları çeken varsa lütfen paylaşın bundan kurtulmak için neler yapıyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum

Cnm bende de ilk çocuktan sonra polikistikover çıktı. Eşimin teyzelerinin bazılarında da tek çocuktan sonra kısırlık oluşmuş. Ben diyorum şimdi ya oğlum çok iyi zaman denk geldi gebe kalabildim yada o zaman bu hastalık yoktu. Biz tam anlamıyla bebeğide deneyemedik. Eşim 15 günde bir gelebiliyordu eve ve doktor bu şekilde denemedik say demişti. Bakalım şimdi doğum kontrol hapına başladım. Oğlum kardeş istiyor bende çok korkuyorum tekrar olmayacak diye eşim gelesiye doktor kistimin durumuna göre bıraktıracak takip edicem cnm seni haberdar et ltfn..

Canim benimde bi kizim var iki yasina girecek allahin izniyle bende ona kardes getirmek cok istiyoum ama dogumumda kan kaybindam rahimim alindi :(( ama allahdan umit kesilmez bi mucize bekliyorum hep dua ediyorum hayirlisi olsun diye sizon yine iki cocugunuz varmis sagliklisinizda olsun allah cocullarimizi bize bagislasin :))) ve saglil versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back