İKİ BEBEK VE TEK BEBEK ARABASI SORUNSALI

distopyadan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
17
13
28
Herkese selamlar önceki konumdan da bilenler bilir iki küçük oğlum var, biri 4 aylık biri de 16 aylık. Bir tane kabin boy bebek arabamız var, büyük oğlum dışarı çıkmak istiyor çıkmadığımızda çocuk bunalıyor (ben de öyleyim). Tabi bir de bunun aşı vs gibi daha olmazsa olmaz durumları da mevcut. Birkaç ay öncesinde küçüğü sling ile göğsüme bağlıyordum, büyüğü de bebek arabasına oturtup işimi görüyordum ama şimdi on beş dakikadan fazla slingle taşıyamıyorum malum ağırlaştı çok fazla bel ağrısı oluyor. Hem hareket kısıtlaması da oluyor eğilip kalkarken. İkiz bebek arabaları da şu an çok pahalı. Buna bir çözümü olan var mıdır akıl akıldan üstündür bir sorayım dedim 🤔

Bel destekli kanguru öneririm ben çok memnundum sıfır ağrı sızı. Küçük oturana kadar bu şekilde olabilir. Sonrasında ikisini koyanlar görüyorum oturtup öyle olabilir. Aklıma başka bir şey gelmedi

Bel destekli kanguru öneririm ben çok memnundum sıfır ağrı sızı. Küçük oturana kadar bu şekilde olabilir. Sonrasında ikisini koyanlar görüyorum oturtup öyle olabilir. Aklıma başka bir şey gelmedi
Evet araştırıp kanguru fikrini deneyeceğim şu an için en mantıklı ve en hesaplısı o gibi, fikriniz için teşekkür ederim

Bebek arabası kardeş basamağı diye aratın. Ben de kullandım kızım onda oturuyordu oğlum bebek arabasında.
Bunu daha önce görmüştüm araştırdım oğlum yürüyor ama tek başına tek başına bırakamazsınız gözüm hep üzerinde olması gerekiyor dengesini sağlayabilir mi acaba diye düşündüm siz kullandınız mı kullandıysanız tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

Bunu daha önce görmüştüm araştırdım oğlum yürüyor ama tek başına tek başına bırakamazsınız gözüm hep üzerinde olması gerekiyor dengesini sağlayabilir mi acaba diye düşündüm siz kullandınız mı kullandıysanız tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız
evet kullandım ben. zaten oturan çocuk sizinle bebek arabası arasında kalıyor. Denge problemi vs yaşamadık biz elleriyle bebek arabasından tutunuyordu. Sadece kaldırıma çıkarken falan biraz zor oluyor. Onun haricinde büyük kolaylık. Ben de iki çocukla nasıl çıkacağım diye düşünüyordum o zamanlar. Anlıyorum sizi. Ayrıca hem bebek arabası hem kanguru insanı çok yoruyor. Bir kere o şekilde çıkmıştım ama eve nasıl döndüğümü Allah bilir 🥲 zaten şuan ergonomik kangurular 2den aşağı değildir. Onu alacağınıza ikinci elden bebek arabası alın. Ama benim dediğim aparat da baya iş görüyor. Arabanıza uyar mı onu da kontrol edin tabi. Bende iki tane bebek arabası vardı kabin boya uymadı. Travel sisteme uydu.

Bence 2. El ikiz bebek arabası da bakabilirsiniz. Küçük pusetli durur bir süre.

Herkese selamlar önceki konumdan da bilenler bilir iki küçük oğlum var, biri 4 aylık biri de 16 aylık. Bir tane kabin boy bebek arabamız var, büyük oğlum dışarı çıkmak istiyor çıkmadığımızda çocuk bunalıyor (ben de öyleyim). Tabi bir de bunun aşı vs gibi daha olmazsa olmaz durumları da mevcut. Birkaç ay öncesinde küçüğü sling ile göğsüme bağlıyordum, büyüğü de bebek arabasına oturtup işimi görüyordum ama şimdi on beş dakikadan fazla slingle taşıyamıyorum malum ağırlaştı çok fazla bel ağrısı oluyor. Hem hareket kısıtlaması da oluyor eğilip kalkarken. İkiz bebek arabaları da şu an çok pahalı. Buna bir çözümü olan var mıdır akıl akıldan üstündür bir sorayım dedim 🤔
Kardeş için aparatlar görüyorum. oturak ya da ayakta durma gibi. daha küçük ayakta duramaz ama bisiklet selesi gibi aparatlar var ona oturabilir. bir göz atın isterseniz.

X